Kacper.K Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 A ja to wolałbym żeby Polska dostała od niemców 1:7 w półfinale niż w ogóle nie pojechała na mundial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 A co to dzisiaj taki spokój we wątku,na zawały poschodziliście wczoraj,czy browaru nie dowieźli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 A co to dzisiaj taki spokój we wątku,na zawały poschodziliście wczoraj,czy browaru nie dowieźli ? Czekamy na powtórkę z wczoraj tylko tym razem Ameryka Południowa będzie na wierzchu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 A co to dzisiaj taki spokój we wątku,na zawały poschodziliście wczoraj,czy browaru nie dowieźli ? Po wczorajszym każdy boi się cokolwiek typować....... . To ja pierwszy - 2:2 w czasie regulaminowym i dogrywce, a w karnych ........Krul górą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja mysle ze w regulaminowym czasie sie skonczy i 3:0 dla pomarańczowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Już wszystko jasne ... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Mam wrażenie że na boisku są sami obrońcy,co ci trenerzy im do głowy kładą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ja mysle ze w regulaminowym czasie sie skonczy i 3:0 dla pomarańczowych Póki co z gry tego nie widać, ale Holandia to żelazna dyscyplina i chłodna kalkulacja z dozą szaleństwa w kontrach......, więc różnie może być. Oranje najwyraźniej zmierzają w kierunku jednej zabójczej kontry i załatwienia sprawy. Argentyna jednak zdaje się mieć więcej środków w ofensywie...., bo jakoś Robbena i Van Persiego nie widać, w przeciwieństwie do Messiego i Iguaina. Mecz nie jest piękny, ale na wysokim poziomie - bardziej szachowy niż futbolowy. U Holendrów widzę ogromną wiarę w znakomite przygotowanie kondycyjne - nie boją się dogrywki. Argentyńczyków w tej mierze nie umiem ocenić, ale coś mi się wydaje, że bliżej 80 minuty mogą być zagotowani. Tak czy owak dobrze, że mamy pojedynek godnych rywali, a nie jak wczoraj rzeź trampkarzy z wygórowanymi ambicjami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Argentyna chyba nie wymęczy tym razem i planowany od początku przeze mnie finał niemcy-holandia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Mecz jednej akcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Czy wiara w kondycje Holendrow opiera sie na tym, ze do 65 minuty nie widac wogole Robbena (znaczy, ze oszczedza sily) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Od kiedy pamietam mundiale to polfinaly zawsze byly mocno szachowe. Wymiana ciosow i mecze z duza liczba bramek to byly cwiercfinaly.W tym roku tak nie bylo...ale to nie znaczy ze polfinaly przestaly byc polfinalami.Wczorajsze wydarzenie traktuje na poziomie meteorytu tunguskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Tak myślałem - zmiany w drużynie Argentyny w 82 minucie wskazują, że trener idzie w kierunku rozstrzygnięcia w regulaminowym czasie - obawiają się dogrywki, ale pewnie pospolitego ruszenia nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Tak myślałem - zmiany w drużynie Argentyny w 82 minucie wskazują, że trener idzie w kierunku rozstrzygnięcia w regulaminowym czasie - obawiają się dogrywki, ale pewnie pospolitego ruszenia nie będzie. Pewnie chetnie by strzelili gola. Ale nie wiadomo czy holenderskie zasieki zakladaja mozliwosc przejscia kogos zywego z obiema sprawnymi nogami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Robben byl blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Byla "jedna akcja", ale Javier M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Higuain tez byl blisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ktoś widział Lionela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Ktoś widział Lionela? Nagrywa duet ze swoim imiennikiem Richiem http://www.youtube.com/watch?v=PDZcqBgCS74 Edytowane 9 Lipca 2014 przez Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ktoś widział Lionela? Wyskoczył na czipsy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Wyskoczył na czipsy. W taka pogode to raczej na rosolek z kapibary. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Pewnie chetnie by strzelili gola. Ale nie wiadomo czy holenderskie zasieki zakladaja mozliwosc przejscia kogos zywego z obiema sprawnymi nogami Grają twardo, ale czysto......, a ten Vlaar faktycznie wymiatacz pierwsza klasa - najlepszy na boisku..... Messi raczej z nim na "czołówkę" nie pójdzie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Grają twardo, ale czysto......, a ten Vlaar faktycznie wymiatacz pierwsza klasa - najlepszy na boisku..... Messi raczej z nim na "czołówkę" nie pójdzie...... Na moim ekranie najlepszy na boisku jest Javier M.Ale pewnie nie ogladamy na tym samym telewizorku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Czy sa na forum osoby na tyle dobrze znajace sie na pilce noznej, zeby wytlumaczyc mi po co w kolejnym meczu pojawia sie niejaki PALACIOS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Na moim ekranie najlepszy na boisku jest Javier M.Ale pewnie nie ogladamy na tym samym telewizorku Muszę przyznać, że Mascherano trochę nie doceniłem...... świetny jak zawsze - ma trochę inną funkcję na boisku - Vlaar tylko wymiata , a Mascherano także kreuje...... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi