Skocz do zawartości

BRASIL 2014

sebalos.77

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.youtube.com/watch?v=jHVj-Jch36M

Dla mnie to jest bohater tej imprezy :)

A jako zajawka na jutro:

https://www.youtube.com/watch?v=nnL_8H22NuA

Hunt or be hunted, nie mogę się już doczekać :wub:

A jeśli jutro Leo zrobi mistrza... ciekawe kto dostanie Złotą Piłkę, bo chyba jednak nie lider zwycięzcy LM :lol:

W końcu gospodarz. Jakieś wyróżnienie się należało. Na pewno długo nie zapomną tych MŚ, a chyba o to (w sumie) chodziło. :lol:

I pewnie zadnych juz wiecej nie zorganizują :P lepiej wypadają na wyjazdach :D

Choć powiem szczerze byłem za Brazylia całe mistrzostwa - ciągle w głowie siedzi obraz Brazylii z mistrzostw w Francji 1997 - szkoda ze współczesna Brazylia nie dorównuje im do piet - moim zdaniem :)

Edytowane przez meme174

Szkoda mi Argentyny, dobrze grała, ale zmiana na tego Pallacio kiepska, Higuain dużo lepszy. Argentyna więcej miała sytuacji, a że nie potrafili ich wykorzystać to już inna sprawa. niemcy jak to niemcy, gra ładna, na dużym ryzyku (wysoko w obronie), jednak pozostał mi niesmak. Wyraźny faworyt, lepszy zespół, a jednak w meczu tego nie było widać. Argentyna bardzo niebezpieczna, stawiałem na nich od początku mistrzostw, daleko zaszli, zabrakło przysłowiowej kropki nad i w jednej z akcji. 

Taka już jest piłka, jedni się cieszą, drudzy niekoniecznie :)

Mundial, mundial po mundialu, szkoda. 

Ciężko jest wygrać mistrzostwo nie wykorzystując takich sytuacji jakie miała Argentyna. Zagrali doskonały mecz w obronie, świetnie wychodzili z kontrami i dochodzili do pozycji strzeleckich, jednak na tym etapie nie można sobie pozwoli na to co zrobili w sytuacjach, które powinny zakończyć się bramką. 

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...