Skocz do zawartości

BRASIL 2014

sebalos.77

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem zdecydowanie za 2-3 powtórkami dla każdej druzyny w meczu. I to obojętne czy dla mojego pupilka czy też wroga.

Nie jest istotne też , czy to jest ustawka czy też zwykły błąd. Wolę wierzyć , że to drugie choć to pewnie naiwne jest.

Taka "pomyłka" wypacza wynik rywalizacji. Goście wypruwają sobie flaki przez kilkadziesiąt minut a tu zonk. Kibiców w takim przypadku też szkoda. 

Nie wiem ile w tym prawdy i od kiedy ma się to pojawić, ale komentator naszej TVP w czasie meczu Meksyk - Kamerun twierdził, że "jaśnie pan" Sepp Blatter zapowiedział wprowadzenie prawa do dwóch analiz wideo w meczu na wniosek trenera dla każdej z drużyn.

Sędziowanie w meczu dramat.....brawo dla Meksykanów, że się nie załamali i grali swoje.

Pomysł na egzotycznych sędziów z różnych stron świata to podobno też koncepcja Blattera - dzięki temu łatwiej mu zbierać głosy by niepodzielnie rządzić w światowym futbolu.

Kolejny karny, ktorego byc nie powinno. Costa zrobil wszystko, aby zlapac kontakt z obronca - wymuszenie.

Przy bramce dla Holendrow ciezko okreslic co bylo bardziej genialne - podanie czy wykonczenie. Pieknie...

...to jedno z zadań rasowego, inteligentnego napastnika... ;)

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...