Skocz do zawartości

nareszcie.... ramka LV + pierścien Alconite

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

:o wiadomość, która powinna podziałać elektryzująco na miłośników lżejszych / średnich spinningów:

http://www.mudhole.com/New-Products/Fuji-LV-Series-Guides-Al conite-Black

na tej samej stronie, jest również oferta przelotek w ramce SV + Alconite

to by były drogie... a tak jest (a)lekko (B) tanio :D oczywiscie fotka na stronie przedstawia przelotke w ramce Y ale stawiam że opis jest prawidłowy - w końcu to nowość

ech, wreszcie będzie w alconite kombinajca LV + L :mellow: super

Ale były by tańsze niż ten cholerny sic w tytanie :angry: . Jutro postaram się uściślić tą info u źródła .

LV alconite ,aż mi się nie chce wierzyć ,że poszło to bez reklamy :unsure: , tak czy siak waga bedzie podobna lub nawet troche wieksza niż lv sic, ale cena lepsza.

Pozdrawiam

Łukasz

Na Mudhole w ogóle można dostać przelotki Fuji spoza mainstreamu tak to nazwijmy, np. przeltki w ramce Y z pierscieniem Hardloy, L-ki w Hardloyu itp.

Byc moze Mudhole jest tak dużym odbiorcą że jest w stanie zamawiać w Fuji przelotki wg swojej specyfikacji :unsure: trudno mi powiedziec ale to by moglo wyjasniac brak wiekszej reklamy :unsure:

Daj znac jak sie dowiesz czegos w tej sprawie :D

Tylko czy przez taki zabieg nie spadnie im (Fuji) sprzedaż ,,sic''-ów w ramce LV ? B) :unsure:

Jeżeli o mnie chodzi, to pewnie im spadnie <_< ale z drugiej strony wzrosnie im sprzedaż Alconite'ów w ramce LV kosztem Hardloyow w ramce LV :lol: Myślę że to nie są nasze problemy, my możemy się cieszyć że są nowe sensowanie pomyślane przelotki i że niedługo będą dostepne w kraju.

8-10 lat temu to nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak ramka Y Embarassed :lol: <_< na szczęscie człowiek się uczy

Poniżej wklejam link do planszy obrazkowo-historycznej, co by młodsze pokolenie skorzystało:

http://www.fujitackle.com/history/guide.html

• 3 miesiące temu...

Odświeżam temat, bo dziś przy okazji wizyty w Fishing Center mogłem sobie poobracać z łapie nowe alconite w ramkach LV oraz SV.

Irek twierdzi że będą to podstawowe przelotki do zbrojenia wędzisk - myślę że ma rację. Lekkie, mocne przelotki z dobrym pierścieniem - czego chcieć więcej :D