mroczek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Mój przyjaciel stracił bardzo dobrą przynętę. Niestety ani on, ani ja nie wiemy kto był jej producentem i jak się ten model nazywał. Ten wobler miał jednak bardzo charakterystyczną cechę. Producent sprzedawał te woblery z dwoma wymiennymi sterami, blokowanymi w korpusie zatyczką. Może ktoś ma taki model, albo zna producenta takiego cudaka. Będę wdzięczny za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 witaj na forum byc moze halco? http://www.halcotackle.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroczek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dzięki za przywitanie. Miły początek, bo jestem tu pierwszy raz i od razu otrzymałem odpowiedź na pytanie. Imponujące. To chyba o to właśnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 bez zdjecia trudno mi podac cos innego, halco od lat produkuje takie systemy i woblery sa lowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroczek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Serdecznie dziękuję za pomoc. Sposób wymiany steru odpowiada opisowi który dał mój przyjaciel. Wobler sprawdził się znakomicie w Szwecji podczas trollingowania. Głęboko schodził i dobrze się kołysał. Zaginął w dziwnych okolicznościach. Był podobno malowany fluo żółtym, pomarańczowym i zielonym. Kolega przypomina sobie jeszcze nazwę cafar lub kafar nie pamięta pisowni. Muszę zaciągnąć go do monitora, żeby przejrzał katalog halco. Ja w tegorocznym nie znalazłem tak nazwanego modelu. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 wydaje mi sie, ze podobny system proponowala kiedys firma zebco i jezeli sie nie myle sure catch, jednakze nie moge wiecej na ten temat powiedziec, bo nie jestem pewien, czy to byly te firmy, a poza tym, tymi woblerami nie lowilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi