Skocz do zawartości

V Puchar Czorsztyna " Dragon Luren 2014"

KK Głowatka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 
KK Głowatka informuje, że w dniach 21-22.06.2014 organizuje V Puchar Czorsztyna" Dragon 
Lures 2014". 

Zawody odbędą się na jeziorze Czorsztyńskim. 

Zapraszamy wszystkich chętnych. Zapewniamy jak zawsze wspaniałą i miłą atmosferę 
wędkarską. 

Wszelkie informacje na stronie KK Głowatka: 

post-57411-0-80250900-1402519652_thumb.jpg

• 1 rok później...

Miesiarze od zabijania Głowacic sie uaktywnili podoba mi sie ten film jak szanowny pan duszko łapie i puszcza glowacice bo widać tylko zawirowanie wody i nagle gratulacje duszko także tez gratuluje jednemu z ludzi przez których taki młody stażem wedkarz jak ja juz pewnie jej nie złowi . Niektórzy bogowie wedkarstwa to zwykli miesiarze i parowy

Edytowane przez Fester

Posłuchaj kolego, zanim zaczniesz rzucać oskarżenia, zapoznaj się z faktami.

Czasy, kiedy głowacice były przez wędkarzy z Klubu Głowatka zabierane, skończyły się jakieś 10 lat temu.

Teraz osoba, która coś takiego robi, spotyka się z ostracyzmem i w Klubie nie ma dla niej miejsca.

Warto jest też pamiętać, że mało jest ludzi, którzy zrobiliby więcej dla zwiększenia populacji tej ryby, niż Klub Głowatka .

Filmy, które można znaleźć w sieci, to odległa przeszłość a dzięki pracy m.in. Duszki masz jeszcze szansę, by tę rybę złowić.

Poza tym, dobrze by było, gdybyś nauczył się pisać po polsku, zanim zaczniesz publikować swoje "poranne przemyślenia".

Edytowane przez DonPablo
  • Like 3

Miesiarze od zabijania Głowacic sie uaktywnili podoba mi sie ten film jak szanowny pan duszko łapie i puszcza glowacice bo widać tylko zawirowanie wody i nagle gratulacje duszko także tez gratuluje jednemu z ludzi przez których taki młody stażem wedkarz jak ja juz pewnie jej nie złowi . Niektórzy bogowie wedkarstwa to zwykli miesiarze i parowy

Niestety kolego @Fester reprezentujesz typowy przykład jerkbaitowego oszołomstwa  C&R , żenada poprostu

Co oznacza słowo parowy?  :rolleyes: 

Posłuchaj kolego, zanim zaczniesz rzucać oskarżenia, zapoznaj się z faktami.

Czasy, kiedy głowacice były przez wędkarzy z Klubu Głowatka zabierane, skończyły się jakieś 10 lat temu.

Teraz osoba, która coś takiego robi, spotyka się z ostracyzmem i w Klubie nie ma dla niej miejsca.

Warto jest też pamiętać, że mało jest ludzi, którzy zrobiliby więcej dla zwiększenia populacji tej ryby, niż Klub Głowatka .

Filmy, które można znaleźć w sieci, to odległa przeszłość a dzięki pracy m.in. Duszki masz jeszcze szansę, by tę rybę złowić.

Poza tym, dobrze by było, gdybyś nauczył się pisać po polsku, zanim zaczniesz publikować swoje "poranne przemyślenia".

To przepraszam ,ze obrażam kolegi bożka , czyli rozumiem ze 10 lat to już przedawnione i jest super .

Zaraz moze okaże się ,ze wpuścili więcej niż zabili i tak dalej ,zostawię to po prostu bez komentarza.

Także połamania kija na zawodach

Edytowane przez Fester

To przepraszam ,ze obrażam kolegi bożka , czyli rozumiem ze 10 lat to już przedawnione i jest super .

Zaras moze okaże się ,ze wpuścili więcej niż zabili i tak dalej ,zostawię to po prostu bez komentarza.

Także połamania kija na zawodach

Mamy rozumieć, że Ty od samego początku kariery wypuszczasz wszystkie ryby? :rolleyes: No i popraw to "zaras" bo z postu na post coraz gorzej.

Mamy rozumieć, że Ty od samego początku kariery wypuszczasz wszystkie ryby? :rolleyes: No i popraw to "zaras" bo z postu na post coraz gorzej.

Jak już jesteśmy tacy dokładni to Kolego przed każdym "bo" dajemy przecinek , także mistrzu polszczyzny zważ na swoje, zanim zaczniesz wytykać błędy innym.

A wracając do tematu, to od początku swojej przygody z wędkarstwem puszczam ryby .

Prawie wszystkie nie licząc 2 moze 3 sandaczy na sezon i to nie większych niż 60 cm,ale ja jestem świadomym wędkarzem i robię to z radością . A nie dlatego, ze ludzie patrzą i teraz tak jest modniej niż dziesięć lat temu.

Edytowane przez Fester

Jak już jesteśmy tacy dokładni to Kolego przed każdym "bo" dajemy przecinek , także mistrzu polszczyzny zważ na swoje, zanim zaczniesz wytykać błędy innym.

A wracając do tematu, to od początku swojej przygody z wędkarstwem puszczam ryby .

Prawie wszystkie nie licząc 2 moze 3 sandaczy na sezon i to nie większych niż 60 cm,ale ja jestem świadomym wędkarzem i robię to z radością . A nie dlatego, ze ludzie patrzą i teraz tak jest modniej niż dziesięć lat temu.

Nie uważam się za eksperta i pokornie cały czas się uczę. Różnimy się tym, że jak ktoś zwraca mi uwagę i ma rację to grzecznie dziękuję i staram się więcej nie popełniać tego samego błędu. Także dzięki, będę o tym pamiętał.

Natomiast gołym okiem widać, że masz do człowieka jakieś ale. Musiał Ci zajść za skórę, bo czepiasz się za coś co miało miejsce "10 lat temu". Jesteście chyba z Krakowa - możesz się z nim spotkać i powiedzieć mu w oczy co Cię tak drażni. Zachować się jak facet a nie wylewać swoje żale na forum i rzucać epitety typu "parówa". No chyba, że szukasz popleczników do swojej krucjaty.

Mnie osobiście nie interesuje z jakich powodów ludzie wypuszczają ryby. Ważne, że to robią. Choć sam wypuszczam wszystkie daleko mi do ortodoksji w ocenianiu innych.

• Like 1

Człowiek ten nigdy nie zalazł mi za skóre i pod względem wędkarskim pewnie przerasta mnie o głowę albo 5 , ale po prostu śmieszy mnie to 15 lat temu jak ryby były ładowaliśmy je w łeb jak leci , a teraz jak ryby nie ma to C&R i do przodu.

A czemu nie ma ?

Niech każdy odpowie sobie sam.

W końcu zawody na pewno na żywej rybie były.

Edytowane przez Fester