daro_d Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam, mam pytanie z innej beczki, a mianowicie przy wzroście 166cm i wadze 65kg, który rozmiar IMAX'a będzie odpowiedni S czy M. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maroni Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 najlepszym rozwiązaniem było by udać się do sklepu i załorzyć na siebie oba rozmiary, ja tak uczyniłem bo miałem wątpliwości L czy XL, z opisu wychodziło że L będzie dobra, a po przymiarce wyszło że XL jest wygodniejsze i nie krępuje ruchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daro_d Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Problem właśnie w tym, że mam takiej możliwości, żeby przymierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Kombinezon ZAWSZE bierzesz oczko większy. Właśnie po to żeby nie czuć się skrępowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 @Daro_d, kup sobie rozmiar M.Mam podobne gabaryty jak ty i mam kombinezon właśnie w rozmiarze M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
daro_d
Witam, mam pytanie z innej beczki, a mianowicie przy wzroście 166cm i wadze 65kg, który rozmiar IMAX'a będzie odpowiedni S czy M. Dziękuję i pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi