artmio Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Mam takie pytanie czy znacie jakas zywice plywajaca dostepna na rynku w miare rozsadnej cenie ostatnio wykonywalem jerki z Feather-lite ale przy duzych jerkach wychodzi dosyc drogo,kiedys pamietam gdziesz zaslyszalem ze dodaje sie jakies micro kulki do normalnej zywicy,ale nazwy nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Mikrobaloon. Modelarskie i hurtownie z chemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmio Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Woblerwz do tego microbaloon jaka zywice I w jakich proporcjach aby mozna bylo to wlac do formy i czy ten dodatek nie ma duzego wplywu na wytrzymalosc gotowego wyrobu chodzi mi o lepkosc i po wyschnieciu twardosc a moze juz cos takiego probowales i mozesz opisac z praktyki bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja używam fc52 z mikrobalonem z chematica, wagowo wychodzi podobnie do feather lite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Mikobalon można kupić też tu: http://www.havel-composites.com/shop/31-home/0-list.html Pamiętajcie, że zamawiając najmniejszą ilość przyślą 4 litry ( tego o gęstości 125g/l ). Z tego co pamiętam ja mieszałem 1:1 objętościowo. I dawało się to wlać do formy. Po utwardzeniu było mocne. Wobler podobny do slidera salmo o długości 7cm nie pękał po rzuceniu o podłogę. Żywicy używałem zwykłej poliestrowej z zestawów naprawczych. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez konktenbit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi