hubert_lbn Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witam , mam możliwość nabycia w atrakcyjnej cenie ten o to silnik http://www.jula.pl/silnik-odziowy-elektryczny-650414 , czy może ktoś z Was używał bądź zna opinię na jego temat i mógłby się podzielić ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radek gliwice Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Za tą cenę to kolego masz osapina 55 .Na portalu 895 z wysyłką i towar przetestowany .Ja posiadam wersję z maksymizerem i pod łodzią dwa lata bez najmniejszych zarzutów śmiga więc po co kombinować.Jeśli Cię stać możesz trochę dołożyć i jakąś minn kote zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hubert_lbn Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nie, no akurat mam możliwość zjechać w tym przypadku do niecałych 6 stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radek gliwice Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja bym nie kombinował , ale każdy ma swój wybór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mdziam_78 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nie kupiłbym. Mam badziewie bez firmowe Raptor. Po kilku wyjazdach wygląda jakby miał z 10 sezonów, nie tylko zewnętrznie ale również spasowanie elementów. Przy jednym z pierwszych wyjazdów coś tam się zjarało i miesiąc był w naprawie. Ja kupiłem go za 300zł i tego może był wart, ale za noname dać więcej to faktycznie lepiej dorzucić do używki Minn Koty. Wysłane z mojego Lenovo A820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radek gliwice Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) A ja nie kupił bym używki wogóle.Chyba , że pewniaka od kolegi lub znajomego .Jak chcesz popływać troszkę i na dłużej to kup osapiana (gwarancja), a jak masz żeby dołożyć to minn kota.Byle by nowe . Edytowane 16 Czerwca 2014 przez radek gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Według mnie mnie to tylko Minn Kota traxiss 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Szkoda wydawać bez sensu kasę: to tak jak w Obi sa produkty firmy Karcher myjki ciśnieniowe,odkurzacze itp. Dopiero jak ty zapytała pana z obsługi to powie ci ze elementy w środku sa plastikowe nienaprawialne w silniku i możesz go do śmieci wyrzucić, mam kolegę ktory handluje Karcherem to wiem, to samo z kosiarkami i innymi rzeczami. Osapian polecam lub MK Chytry dwa razy traci -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hubert_lbn
Witam , mam możliwość nabycia w atrakcyjnej cenie ten o to silnik http://www.jula.pl/silnik-odziowy-elektryczny-650414 , czy może ktoś z Was używał bądź zna opinię na jego temat i mógłby się podzielić ? Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi