zetika16 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Panowie szukam ciekawej i w miarę taniej kwatery nad Dunajcem, wyjazd rodzinny więc nie zależy mi wyłącznie na tym aby był dobry dostęp do wody, muszą być jakieś atrakcje dla pozostałych członków rodziny , żony i 2 córek w wieku 4 i 6 lat, po prostu wszyscy muszą być zadowoleni jak macie jakieś propozycje byłbym wdzięczny, aha preferujemy raczej kameralny domek na uboczu niż festynowe ośrodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Celuj w Krościenko albo w Szczawnice Edytowane 12 Czerwca 2014 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 OS czy reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Raczej nie OS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Tomek domek poniżej zapory w Rożnowie by Ci pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) To co mogę polecić z tamtych okolic gdzie byłem:- zajazd Sokolica - Kroscienko- pensjonat Skalny - Szczawnica- Willa Dutka - Szcawnica- pensjonat Czardasz - Niedzica. Fakt nie Dunajec ale Czorsztyn i plaża pod nosem.A może coś blizej stolicy Tatr, np. Bukowina/Białka. Blisko na termy. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Patryk1125 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Tomek domek poniżej zapory w Rożnowie by Ci pasował?Czemu nie ... nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Szczawnica jest boska, piękne widoki. Szczerze Ci tą miejscowość Tomasz polecam. Ja tam do Słowacji chodziłem po wódkę i pistacje na drogę powrotną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Tomek a mieszkanie w Szczawnicy mogłoby być.Dam Ci telefon do koleżanki, chyba jeszcze ma w wynajmie mieszkanko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No kurde Józek super. Jak byś zadziałał będzie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dzwoniłem do koleżanki, niestety wynajęła mieszkanie na stałe, ale mówi, że problemu nie ma z wynajęciem w Szczawnicy, internet powie wszystko.Wiem, że z polecenia zawsze pewniejsze źródło, ale nic Ewa bliższego nie poleciła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Wojtek Kudłacz kustigiza flies. Dom wędkarza w Krościenku. Dla mnie bomba 604 714 493 Edytowane 15 Czerwca 2014 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi