Jeziorm 1 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam, Poszukuje opisu i przede wszystkim zdjeć (katalogowych)wedki Mikado Lexus Sensitive - wklejka. ( jest to stara seria Lexus Spin firmy mikado ) Z góry dziekuje za pomoc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dokładnie ten tylko ze chodzi mi o 270 cm ale ten opis jest OK. Teraz szukam zdjec a z tymi ciezko bo są juz nastepne serie tych wedek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Oto zdjęcie szczytówki...w trakcie tunningu <_< Mam w domu ten kij /fakt, krótszy o kawałek szczytówki, patrz zdjęcie/. Jakie zdjęcia Ci trzasnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witaj.Ja mialem ten kij.uzywalem go do polowu okoni na boczny trok-byl rewelacyjny.Kiedys na wisle jesienia zacielem nim szczupaka ok 60cm i niezle sie nameczylem zeby go nim wyjac.Ogolnie bardzo dobry kij i wrto go mniec w swoim arsenale.PZDR Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam:) elopojo chodzi mi dokładnie o zdjecia katalogowe bo chce sprzedac tą wedke a padł mi aparat i chcialem wrzucic jakies tam zdjeciach z opisem ewentualnego stanu... chyba musze skombinowac jaki aparat do tych zdjec pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi