wujek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Kobiety aktywujcie sie!Pogadusiamy o tym jak to my spędzamy wolny czas podczas nieobecności naszych Skarbów / gdy oni nas zdradzją z rybkami/!A moze o tym co to my ostanio złowiłyśmy i na co! A moze i o tym ile juz zerwałyśmy w zaczepach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 SPROSTOWANIE! cholera to ja monini a nie żaden wujek! sie machnełam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 monini Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 już jestem na swojej! dziewczyny to ja pisałam! spod wujka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Hmm to znaczy, ze @wujek byl na gorze... <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 monini Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 no to się rozumiemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 monini Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Jaro a gdzie Twoja wedkarka serfuje? bo nie wierze że sie nie zaraziła tym wspanialym hobby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Hmm jeszcze sie nie zaraziala, choc moge o czyms nie wiedziec .Do konca tez nie jestem przekonany czy bym chcial zeby zlapala tego bakcyla tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 monini Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 boisz się ze bedzie lepsza od Ciebie? wiesz ja tylko dlatego się zaraziłam bo nie miałam innego wyjścia! / kto mieczem wojuje od miecza ginie/ wolałam zaakceptować i włóczyć sie razem z Mężusiem niz byc galerianką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 No i z tego co wiem zobaczymy już wkrótce na forum film, który nakręciłaś z połowu wujkowego 80cm bolenia. Maszynerię mam już przygotowaną do zrzutu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Pani Dyrektorowo , na forum sa chyba cztery panie , ale ciezko je naklonic do dialogu . Chlopaki od razu z grubej rury o feminizmie , gotowaniu ,kaloszach ..bedzie ciezko . Wydawac by sie moglo ze wedkarze to takie sympatyczne chlopaki . Ja to zazdrosze Wujkowi , moja nie akceptuje traperki , po za tym to dobra dziewczyna . Jutro Walentynki, badzmi wiec mili i robmy zakochane slepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 @monini nie jestem typem zazdrosnika i jak cos moja polowka robi lepiej odmnie to sie ciesze...mam sie od kogo uczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Lepiej czy gorzej. (na razie) nie ma to znaczenia. Pytanie tlyko czy domowy budzet wytrzyma podwojne odciazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Ech, widze ze padaja juz ostatnie meskie azyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 monini Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 A tak! Wedkarstwo to drogie hobby! Ale czy nie warto?Tego roku wybieramy sie na Lofoty! Duze pieniadze ale i duze ryby , duze wrazenia, emocje... emocje.. dla takich chwil warto oszczędzaą cały rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 monini Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Yerry, a gdzie te kobiety? Cztery to juz niezła konkurencja ale dlaczego nie biorą udziału w dyskusji? Przeciez to nasza domena /pogaduszki/!Dawaj tu swoją zaraz JĄ nakręce!A Walentynki? Wujek chyba Cie czytał bo te jego oczy pozdrawiammonini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Nie ma szans Komputer to moj ostatni bastion , nigdy Mowiac powaznie to jest zbyt zapracowana i jak juz wchodzi na komputer to ten z pilotem od TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 monini Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 No mój nie ma tak dobrze! Nawet na rybach zawracam mu głowę! Nigdy nie odpoczywa ode mnie! Właśnie mi uświadomiłeś ze jestem starszna /mękoła/!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wujek
Kobiety aktywujcie sie!
Pogadusiamy o tym jak to my spędzamy wolny czas podczas nieobecności naszych Skarbów / gdy oni nas zdradzją z rybkami/!
A moze o tym co to my ostanio złowiłyśmy i na co! A moze i o tym ile juz zerwałyśmy w zaczepach!
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi