Ro83rt Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam. W wędkarskim gość mi zaproponował ta muchowke za 200 zł. Czy to jest dobra cena jak za ta wędkę jako pierwsza muchowke? Na Allegro najtańsza ponad 300 zł, wiec nie wiem co jest grane. Mówi ze ma na nia promocje. Czy jest to dobra oferta? Dodam iż z flyfishingiem miałem poczekać do następnego roku, ale jeśli warto kupic tego dragona to bym juz kupił. Proszę o szybka odpowiedz bo dzis jestem w okolicy sklepu do godziny 16. Dzięki i pozdrawiam. Ps. Jeśli zły dział to przepraszam, bo pisze z tapatalka a tutaj nie mam opisów działów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Cena dobra, ale nie żeby jakaś rewelacyjna bo te wędki chodzą w necie po 220-250 zł. Kiedyś miałem ją w ręce i wrażenia ok, generalnie Dragon robi nawet fajne kijki w też najniższej półce cenowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ileś lat temu jak zaczynałem przygodę z muchą zaczynałem od skróconego ruskiego teleskopu, następnie kijem bambusowym.Później kupiłem abu kompozyt wydałem na nią 1/2 wypłaty, kołowrotek bema z sznurem muchowym drugie 1/2 wypłaty, więc TY zaczynając od takiego kija i tak jesteś na szczycie .Cena przyzwoita tego dragona nie ma o czym mówić, ale szału nie będzie.Np mam do sprzedania muchówkę dam-a 2,7m w klasie #6/7, jest naprawdę przyzwoity kijekna pstrągi,klenie a nawet lipienie.Mimo swojego opisu sznura jest naprawdę o superowej pracy pod rybą.W tej cenie miałbyś jeszcze kołowrotek wraz ze sznurem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ro83rt Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Wiec jeśli to nie jakaś mega okazja to jasne, ze wole kupic coś z czego będę bardziej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Wiec jeśli to nie jakaś mega okazja to jasne, ze wole kupic coś z czego będę bardziej zadowolony.Więc szukaj, jak będziesz zainteresowany moją propozycją to 23 odezwij się do mnie na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ro83rt Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nie ma problemu. Powoli właśnie sie szykuje tylko mam dylemat czy kupic sprzęt tani do nauki, czy od razu lepiej coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nie ma problemu. Powoli właśnie sie szykuje tylko mam dylemat czy kupic sprzęt tani do nauki, czy od razu lepiej coś lepszego.Witam Mam tego kija , jest całkiem przyzwoity. Koledzy łowiący na kije z górnej półki , ocenili go na 5 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo99 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Na poczatek kupuje kongera WC 4-5 nic lepszego nie znajdziesz do 300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ja ze swojej strony mogę szczerze polecić robinsona diaflex'a, poniżej 300 zł a kijek bardzo fajny. Mam takie dwa i chwalę sobie, szczególnie że w cztero-składzie jest bardzo poręczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi