Skocz do zawartości

Mundialowy typer Jerkbaita.

Tomek1988

Rekomendowane odpowiedzi

Generalka po 6 i 7 kolejce (półfinały+finał+mecz o 3 miejsce):

Riqelme- 61 pkt.

dekosz- 52 pkt.

thug- 46 pkt.

seiken- 44 pkt.

Zenon275- 37 pkt.

Tomek1988- 35 pkt.

martin77- 25 pkt.

rokorok- 24pkt.

wojciiech- 22 pkt.

Ricci- 16 pkt.

Baars- 15 pkt.

Kacper K.-13 pkt.

Hubertus- 12 pkt.

stunter- 12 pkt.

godski- 11 pkt.

Panek- 9 pkt.

maciek1b- 9 pkt.

bmk20w- 8 pkt.

mietek1982- 5 pkt.

filip- 4 pkt.

5384- 4 pkt.

EMMS- 4 pkt.

Voldemort- 1 pkt.

tomasxt- 0 pkt.

Maciek_7- 0 pkt.

Patronservice- 0 pkt.

bobo99- 0 pkt.

AND THE WINNER IS...RIQELME! Gratulacje za świetne typowanie i pewne zwycięstwo w naszej zabawie.Sprawę skromnej nagrody obgadamy na priv. :)

Dziękuję wszystkim za miłą zabawę i gratuluję świetnych typów. Teraz czekamy na ME 2016 ;)

Aha byłbym zapomniał, Voldemort gratulacje, wymęczyłeś ten jeden punkcik dzięki Holandii ale straciłeś miejsce lidera (odwracając tabelę) :P

Pozdrawiam

Tomek

Edytowane przez Tomek1988
  • Like 1

Aha byłbym zapomniał, Voldemort gratulacje, wymęczyłeś ten jeden punkcik dzięki Holandii ale straciłeś miejsce lidera (odwracając tabelę) :P

Pozdrawiam

Tomek

Już za cztery lata, już za cztery lata, będzie Voldemort lepszy w typowaniu mistrzów świata :)

Pragnę dodać, że byłem o krok od tytułu, podobnie jak nasi piłkarze od awansu na mistrzostwa i co za tym idzie zdobyciu pucharu, ale jak już zanuciłem wcześniej "już za cztery lata ..."

• Like 1

I ja dziękuję Wszystkim za udział w typowaniu, a zwłaszcza Tomkowi za zorganizowanie tej zabawy. No i oczywiście cieszę się bardzo że udało mi  się wygrać lIRRN1A.gif lIRRN1A.gif lIRRN1A.gif . Mam nadzieję że ME w 2016r będą równie ciekawe. No i że nasze Orły sprawią niespodziankę awansując do tychże ME , a potem......... kto wie..... :)  Oby tylko tak nie było 

Nyow6SJ.jpg

Edytowane przez Riqelme
  • Like 1