Bass1978 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 5384 – to jest możliwe i można było np. na stornie totolotka typować remis. Sprawdź sobie. Po prostu oznacza to 0-0, a to, że potem są karne o inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Generalka po 6 i 7 kolejce (półfinały+finał+mecz o 3 miejsce): Riqelme- 61 pkt. dekosz- 52 pkt. thug- 46 pkt. seiken- 44 pkt. Zenon275- 37 pkt. Tomek1988- 35 pkt. martin77- 25 pkt. rokorok- 24pkt. wojciiech- 22 pkt. Ricci- 16 pkt. Baars- 15 pkt. Kacper K.-13 pkt. Hubertus- 12 pkt. stunter- 12 pkt. godski- 11 pkt. Panek- 9 pkt. maciek1b- 9 pkt. bmk20w- 8 pkt. mietek1982- 5 pkt. filip- 4 pkt. 5384- 4 pkt. EMMS- 4 pkt. Voldemort- 1 pkt. tomasxt- 0 pkt. Maciek_7- 0 pkt. Patronservice- 0 pkt. bobo99- 0 pkt. AND THE WINNER IS...RIQELME! Gratulacje za świetne typowanie i pewne zwycięstwo w naszej zabawie.Sprawę skromnej nagrody obgadamy na priv. Dziękuję wszystkim za miłą zabawę i gratuluję świetnych typów. Teraz czekamy na ME 2016 Aha byłbym zapomniał, Voldemort gratulacje, wymęczyłeś ten jeden punkcik dzięki Holandii ale straciłeś miejsce lidera (odwracając tabelę) Pozdrawiam Tomek Edytowane 15 Lipca 2014 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Voldemort będą Polsce na ME 2016? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Aha byłbym zapomniał, Voldemort gratulacje, wymęczyłeś ten jeden punkcik dzięki Holandii ale straciłeś miejsce lidera (odwracając tabelę) PozdrawiamTomek Już za cztery lata, już za cztery lata, będzie Voldemort lepszy w typowaniu mistrzów świata Pragnę dodać, że byłem o krok od tytułu, podobnie jak nasi piłkarze od awansu na mistrzostwa i co za tym idzie zdobyciu pucharu, ale jak już zanuciłem wcześniej "już za cztery lata ..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) I ja dziękuję Wszystkim za udział w typowaniu, a zwłaszcza Tomkowi za zorganizowanie tej zabawy. No i oczywiście cieszę się bardzo że udało mi się wygrać . Mam nadzieję że ME w 2016r będą równie ciekawe. No i że nasze Orły sprawią niespodziankę awansując do tychże ME , a potem......... kto wie..... Oby tylko tak nie było Edytowane 15 Lipca 2014 przez Riqelme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi