analityk Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam, rozważam wyjazd z tym Panem na łososie MORRUM - Szwecja (http://www.zdun.szczecin.pl/). Proszę o informacje czy mieliście kontakt z tą firmą, jak ją oceniacie i czy ją polecacie. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Byłem u Andrzeja 2 razy i ze spokojnym sumieniem mogę Ci polecić jego usługi. Andrzej to profesjonalista i do tego super gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Na Morrum to sobie mozesz pojechac sam, bez Zduna. Znalezienie noclego w okolicy to nic trudnego, podobnie jak rezerwacja dni lowienia i zakup licencji w laxenhus (wazne!). Przewodnika tam nie trzeba. Jak chcesz szczególów, to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damian88888 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 W drodze do ośrodka w Getno Gard jednym z naszych przystanków było zwiedzenie muzeum a także spacer nad tą rzeczką, generalnie rzeka naprawdę super. Możesz tam spokojnie jechać w ciemno licencję wykupisz bez problemu na miejscu. Mam gdzies ulotki z muzeum z nr tel, mogę wysłać Ci na priv. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aigle Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Czy ta firma istnieje ? strona internetowa wysylanie poczty nie banga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aigle Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mari Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Czy ta firma istnieje ? strona internetowa wysylanie poczty nie banga ... Przedwczoraj zjeżdżając z promu widziałem Zduna ciągnącego oklejoną łódź do Polski. Może po prostu nie miał dostępu do Internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Firma rzetelna, ale na Morrum nie ma sensu brać pośrednika. Siadaj na prom, zajedź na miejsce, obok głównego budynku wszystko znajdziesz - chatę, licencje, miejsce do filetowania łososi itd. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
analityk
Witam,
rozważam wyjazd z tym Panem na łososie MORRUM - Szwecja (http://www.zdun.szczecin.pl/).
Proszę o informacje czy mieliście kontakt z tą firmą, jak ją oceniacie i czy ją polecacie.
Z góry dzięki za odpowiedzi
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi