w.d.wobler Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 1- trolling na wklejanke do 7 gram 2- jakos ta fotka mnie nie powala wydaje mi sie że bolek Roberta był na 100% większy,3- co robi teraz ten boleń ? był wazony 3 razy wiec napewno ma sie dobrze pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 4 - kręcioł 4000 przy wklejance do 7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomass Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 po 45 min to ryba chyba sama wypłynęła na powierzchnię odwrócona o 180 stopni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Nie wyobrazam sobie holu bolka przez 40 min...ahh szkoda gadać ale jakby ktos pytał to gratulacje jak najbardziej <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomass Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 mimo wszystko ja tez gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Przedziwny zestaw i zastanwiająco długi hol. Nie sądzę, aby ryba mogła przetrzymać takie traktowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jakaś lipa chyba... Mój największy miał 87 cm i ważył 5.70 kg. I nie był chudy. I fotka taka jakaś.....mała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 I jak ma być dobrze w tym kraju gdy ludzi ogarnia chęć pochwalenia się zdobyczą i posmakowania mięcha a nad woda spotykamy paproszkarzy ciukających na takie wklejaneczki pincet okoni na dzień a gdy zatną rybę... nie mają szans lub odwrotnie, ryba nie ma szans na powrót do wody... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fedx Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Gratuluje nowemu rekordziście. Nie rozumiem tylko czemu nagle tyle żółci wylało się na forum, że to lipa, że zestaw nie taki, że hol za długi ... czuje w tym taką dość powszechną potrzebę rodaków do deprecjonowania za wszelką cenę sukcesów innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 A nie mówią prawdy?? Paproch powinien już zniknąć z naszych wód. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 A nie mówią prawdy?? Paproch powinien już zniknąć z naszych wód. Pozdr. Salmo Bez przesadyzmów :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Sukcesem by było, gdyby celowo się na tą rybę nastawił, wyholował ją sprawnie na przeznaczonym do tego sprzęcie, sfotografował, zmierzył i wypuścił. Czy znalezienie na ulicy torby z 10 tys. PLN to sukces? Człowiek miał niebywałe szczęście i tyle, ale zabrakło mu jaj żeby potraktować rybę jak należy i ją wypuścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 A nie mówią prawdy?? Paproch powinien już zniknąć z naszych wód. Pozdr. Salmo Salmo, nie chodzi o paprocha, tylko o podejście do niego. Ja ostatnio łowię na parocha wielkie krąpie i płocie. Ot tak, kilka sztuk na koniec męczącego dnia po ciężkim trollingu na ZZ. Ryby wypuszczam, po prostu lubię poczuć takiego zimowego grubasa na lekkim kijku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 ...moim zdaniem lekkie przegięcie... i z długością i z wagą......albo fotka nie oddaje wielkości ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Trudno to kwestionować, bo zdjęcie takie sobie i nikt z nas ryby nie pomacał. Ale cała reszta... dość żałosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ten złowiony przez mojego znajomego nie był ani zważony ani zmierzony. Nie było na pokładzie potrzebnych przyrządów. Dla łowcy ważniejsze było zdrowie ryby niż numeromania, i chwała mu za to ( a mógł przecież spłynąć do brzegu, poszukac miarki itp itd)...a myslę, ze napewno ocierał się o Rekord... jak go nie przeskoczył... http://foto.fishing.pl/galerie-prywatne/michal-barabasz/a-ja -lubie-bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ależ prosiak Boleń z bebechem jak karp, czegoś takiego jeszcze nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 A nie zastanowił się nikt nad podaną w opisie plecionką. Jej deklarowana średnica to 8 setnych milimetra czyli jest to średnica w odniesieniu na żyłkę na przypon do połowu uleji. Do tego wytrzymałość 5.25kG. Ja już pomijam fakt, że plecionka nie ma średnicy ale nawet gdyby przyjąć, że ma to jeszcze nie wyprodukowano tak wytrzymałej plecionki !!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ten bolen NIE ma rozmiarow na rekord.Tak samo jak nie mial klen sprzed kilku miesiecy. Generuja wiadomosci by utrzymac zapal, wiare w ryby w wodach wsrod czlonkow organizacji *PZW* Wesolych Swiat Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 A nie zastanowił się nikt nad podaną w opisie plecionką. Jej deklarowana średnica to 8 setnych milimetra... Ależ oczywiście, przecież napisałem, że to przedziwny zestaw. Ale to typowe w przypadku plecionek no name: wytrzymałość może być faktycznie zbliżona do podanej (choć na pewno nie na węźle) za to plecionka jest pewnie dużo, dużo grubsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w.d.wobler Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Dla mnie to jest właśnie kwintesencja no name. Produkt hi-end (tak głosi strona) i wypisane pierdoły. Niestety: name to sobie trzeba wyrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fedx Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 forumowicze, zamiast zżymać się z tym że ryba została złowiona przypadkowo, w niesportowych okolicznościach, a przede wszystkim nie miała tych rekordowych wymiarów i wskazywać że już paru użytkowników złowiło większego - proponuję zgłaszać swoje rekordy, opisywać zawodowstwo w doborze sprzętu, przynęty, techniki połowu i holowania. Z tego co ja zrozumiałem - jest to nowy oficjalny rekord Polski w tym gatunku ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Miałem się nie odzywać, ale się czepnę: co to znaczy oficjalny? W jaki sposób go zweryfikowano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ten bolen NIE ma rozmiarow na rekord.Tak samo jak nie mial klen sprzed kilku miesiecy. Generuja wiadomosci by utrzymac zapal, wiare w ryby w wodach wsrod czlonkow organizacji *PZW* Wesolych Swiat Guzu zgadzam sie w 100% !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
w.d.wobler
...
Edytowane przez w.d.woblerOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
11
10
3
3
Popularne dni
18 Gru
39