platynowłosy Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Witam Panowie Chyba se kupiem kamerke. Na taki filmik trafiłem na YT.Świetnie zrobiony.Zobaczcie. PozdrawiamAlek Edytowane 13 Czerwca 2014 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Natrafilem tez na niego kilka dni temu, ale w momencie gdy sie jaraja ze juz maja 20 kg filetow, odechcialo mi sie ogladac tych "lowcow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) 40kg fileta, Paaanie ładny wynikNajlepszy jest moment jak robią sobie ognisko... zamiast jeść te szczupaki to wpieprzają kiełbasę i ziemniaki... buraki Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja,a dwa dni pózniej jak my zjedli wszystkie filety ze szczupaka to my się wzieli za szaszłyki z cyganów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Brak słów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Mam nadzieje ,że szybciutko zniknie ten filmik z tego portalu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Polacy znowu pokazali co potrafią ,113 nie przeżyła nic dziwnego sesja zdjęciowa z godzinę trwała a później wielcy etycy wypuszczali zwłoki,szkoda słów aby jak najmniej takich ludzi mięsiarstwo w czystej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 W łeb bym ich bił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi