Skocz do zawartości

Straż Miejska

anpart

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli Bareja się kłania, idiotyzmów władzy ciąg dalszy -_-.

Człowiek który zdecydował się na wysłanie wezwania do właściciela powinien dostać soczystego kopa w dupsko od swojego nadszyszkownika.

Należy podziękować mu za pracę, bo logiczne myślenie u niego nie funkcjonuje ^_^. - no ale w tym kraju im większy debil tym lepszy stołek.

Do takiej pracy wskazana jest inteligencja chociażby powyżej małpy, bo małpę za banana można nauczyć pakować wezwania w koperty.

do straży miejskiej do pracy przyjmuje prezydent danego miasta toteż wiemy że kompetencje przyszłych pracowników SM ocenia prezydent miasta poprzez ilość zer w kopercie ;)  a później wychodzą takie komedie jak w tym temacie, ja to bym bał się zatrudnić tak kompetentną osobę na miejsce osoby do rozdawania ulotek na ulicy :D

wydaje mi się że ten mandat wystawił Benny Hil :rolleyes:  tylko on miał takie pomysły

Edytowane przez Remek107

Problem w tym, że robią to automatycznie i na 99% myśleli, że proram wyciągnął rejestrację z lawety. Potem poszło na automat adresujący i machina ruszyła. Nie mogą powiedzieć, że to był błąd i tego odkręcić bo mają z punktu postępowanie wyjaśniające a to oznacza np. brak premii. Prościej jest brnąć dalej w absurd, bo przynajmiej premię uratują.

PS.

Szwagier w SM.

• Like 1

Odnośnie SM to mnie nic nie jest w stanie zdziwić.

Mnie kiedyś SM chciała ukarać mandatem za parkowanie na zakazie zatrzymywania i postoju :angry: .Była to rano w niedzielę. Zapytałem panią strażniczkę gdzie jest znak o tym informujący , bo go nie widziałem <_< .Odpowiedź mnie poraziła  :unsure:  "Znak będzie  postawiony w poniedziałek". :o :D

• Like 1

Mnie kiedyś SM chciała ukarać mandatem za parkowanie na zakazie zatrzymywania i postoju :angry: .Była to rano w niedzielę. Zapytałem panią strażniczkę gdzie jest znak o tym informujący , bo go nie widziałem <_< .Odpowiedź mnie poraziła :unsure: "Znak będzie postawiony w poniedziałek". :o :D

Bezapelacyjnie jeden z lepszych tekstow jaki slyszalem! :D swoja droga mogles sie domyslic, ze tam bedzie zakaz...

Pani strażniczka uważała że samo powiadomienie mnie że od poniedziałku będzie tam stał znak , wystarcz żeby mnie ukarać.Pikanterii całej sprawy dodaje fakt, że tego samego dnia zaczął w okolicy funkcjonować  prywatny płatny parking , na który pani strażniczka na siłę chciała mnie skierować.

Pani strażniczka uważała że samo powiadomienie mnie że od poniedziałku będzie tam stał znak , wystarcz żeby mnie ukarać.Pikanterii całej sprawy dodaje fakt, że tego samego dnia zaczął w okolicy funkcjonować  prywatny płatny parking , na który pani strażniczka na siłę chciała mnie skierować.

Nie dość że Strażnik Miejski to jeszcze kobieta.Po prostu współczuje. 

Edytowane przez Tomy

Tomy, nie dość że strażnik i kobieta to jeszcze idiotka - prawie jak kumulacja <_<.

Dziwić się że ludzie nie mają o nich dobrego zdania ? Nikt nie wymaga aby do SM przyjmowano członków Mensy, ale testy jak dla sześciolatków na podstawowe zagadnienia mogliby im robić :lol:.

Zdał test - przyjęty. Nie zdał - to odpada bo będzie swojo yntelygencjo gwiazdorzył i zarażał resztę.

Sorry ale ja o nich (SM) na podstawie tak własnych jak i znajomych doświadczeń, niestety dobrego słowa powiedzieć nie mogę !

Zobaczcie co dalej w sprawie -> LINK