anpart Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 http://www.tvn24.pl/pomorze,42/jechal-na-lawecie-scigaja-go-za-przekroczenie-predkosci-niezly-dowcip-czy-nekanie-doniesienie,438882.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 debilizm ! inaczej nie można tego nazwać, a tak w ogóle jestem ciekaw ile rodzice tego strażnika musieli zjeść śniegu żeby zrobić takiego BAŁWANA!!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zastanawiam się, kiedy w końcu w tym kraju nastaną czasy, że za bycie kompletnym debilem można będzie zlecieć z urzędowego stołka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Nieprędko. Jak na razie sytuacja zdaje się być dokładnie odwrotna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zastanawiam się, kiedy w końcu w tym kraju nastaną czasy, że za bycie kompletnym debilem można będzie zlecieć z urzędowego stołka. Może wtedy, kiedy obywatele tego bantustanu przestaną mieć to w dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 To masakra jakas jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Czyli Bareja się kłania, idiotyzmów władzy ciąg dalszy .Człowiek który zdecydował się na wysłanie wezwania do właściciela powinien dostać soczystego kopa w dupsko od swojego nadszyszkownika.Należy podziękować mu za pracę, bo logiczne myślenie u niego nie funkcjonuje . - no ale w tym kraju im większy debil tym lepszy stołek.Do takiej pracy wskazana jest inteligencja chociażby powyżej małpy, bo małpę za banana można nauczyć pakować wezwania w koperty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) do straży miejskiej do pracy przyjmuje prezydent danego miasta toteż wiemy że kompetencje przyszłych pracowników SM ocenia prezydent miasta poprzez ilość zer w kopercie a później wychodzą takie komedie jak w tym temacie, ja to bym bał się zatrudnić tak kompetentną osobę na miejsce osoby do rozdawania ulotek na ulicy wydaje mi się że ten mandat wystawił Benny Hil tylko on miał takie pomysły Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Remek107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Problem w tym, że robią to automatycznie i na 99% myśleli, że proram wyciągnął rejestrację z lawety. Potem poszło na automat adresujący i machina ruszyła. Nie mogą powiedzieć, że to był błąd i tego odkręcić bo mają z punktu postępowanie wyjaśniające a to oznacza np. brak premii. Prościej jest brnąć dalej w absurd, bo przynajmiej premię uratują. PS.Szwagier w SM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 To jest jakaś żenada wg mnie to ta instytucja w ogóle nie powinna istnieć Banda darmozjadow i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 ... a to: http://www.regionalna.tvp.pl/15501567/zlodziej-oskarza-sklep-o-zle-oznakowanie-cen, też niezłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Też widziałem. Powinien szczeniak dostać na dołku wpierdziel i koniec pieśni. No ale jak to, w Europie? A gdzie prawa człowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Odnośnie SM to mnie nic nie jest w stanie zdziwić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 :D nawet nie ma tu co komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Odnośnie SM to mnie nic nie jest w stanie zdziwić.Mnie kiedyś SM chciała ukarać mandatem za parkowanie na zakazie zatrzymywania i postoju .Była to rano w niedzielę. Zapytałem panią strażniczkę gdzie jest znak o tym informujący , bo go nie widziałem .Odpowiedź mnie poraziła "Znak będzie postawiony w poniedziałek". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Mnie kiedyś SM chciała ukarać mandatem za parkowanie na zakazie zatrzymywania i postoju .Była to rano w niedzielę. Zapytałem panią strażniczkę gdzie jest znak o tym informujący , bo go nie widziałem .Odpowiedź mnie poraziła "Znak będzie postawiony w poniedziałek". dobry żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Nie ma się co oszukiwać, SM tylko na papierze pełni funkcje do których rzekomo ją powołano. W rzeczywistości jest niczym innym jak dojarką, zaspokajającą potrzeby gminnej kasy i stwarzającą pozory obrońcy porządku publicznego szczęśliwym obywatelom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Mnie kiedyś SM chciała ukarać mandatem za parkowanie na zakazie zatrzymywania i postoju .Była to rano w niedzielę. Zapytałem panią strażniczkę gdzie jest znak o tym informujący , bo go nie widziałem .Odpowiedź mnie poraziła "Znak będzie postawiony w poniedziałek". Bezapelacyjnie jeden z lepszych tekstow jaki slyszalem! swoja droga mogles sie domyslic, ze tam bedzie zakaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Pani strażniczka uważała że samo powiadomienie mnie że od poniedziałku będzie tam stał znak , wystarcz żeby mnie ukarać.Pikanterii całej sprawy dodaje fakt, że tego samego dnia zaczął w okolicy funkcjonować prywatny płatny parking , na który pani strażniczka na siłę chciała mnie skierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Pani strażniczka uważała że samo powiadomienie mnie że od poniedziałku będzie tam stał znak , wystarcz żeby mnie ukarać.Pikanterii całej sprawy dodaje fakt, że tego samego dnia zaczął w okolicy funkcjonować prywatny płatny parking , na który pani strażniczka na siłę chciała mnie skierować.Nie dość że Strażnik Miejski to jeszcze kobieta.Po prostu współczuje. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tomy, nie dość że strażnik i kobieta to jeszcze idiotka - prawie jak kumulacja . Dziwić się że ludzie nie mają o nich dobrego zdania ? Nikt nie wymaga aby do SM przyjmowano członków Mensy, ale testy jak dla sześciolatków na podstawowe zagadnienia mogliby im robić .Zdał test - przyjęty. Nie zdał - to odpada bo będzie swojo yntelygencjo gwiazdorzył i zarażał resztę.Sorry ale ja o nich (SM) na podstawie tak własnych jak i znajomych doświadczeń, niestety dobrego słowa powiedzieć nie mogę ! Zobaczcie co dalej w sprawie -> LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi