jackybrown Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Panowie oto link do pierwszego odcinka ice man show ....sezon sie rozpoczyna wiec trzeba troszke podkrecic atmosferke... http://homepage.mac.com/boutdoors/iMovieTheater66.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jackybrown Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ....aha zapomnialem musicie troszke poczekac az sie zaladuje ok 45 sec -1 min pozd jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wow ... tego jeszcze nie widziałem ... tylko czołówkę na zawodach. Ten rzucający wędką to Jacek. Leciała na ... kilkanaście metrów. Zresztą jak dobrze popatrzycie to ... wędka latała dwa razy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wow ... tego jeszcze nie widziałem ... tylko czołówkę na zawodach. Ten rzucający wędką to Jacek. Leciała na ... kilkanaście metrów. Zresztą jak dobrze popatrzycie to ... wędka latała dwa razy PozdrawiamRemek Hehe Super filmik, oglądnąłem całość Świetna organizacja... i sprzęt konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Całość programu (może i ja załapię się do TV bo krótko byłem kręcony jako ... egzotyczną ciekawostkę ) będzie 28.12.2008 w the sportsman channel. Spróbuję nagrać ale nie wiem jak się do tego zabrać (może będzie online). Oj sprzęcik mają, mają ... jedną wędeczkę st. Croix dostałem w prezencie. Tą z najnowszej edycji. Zresztą kilka ryb złowiłem na nią ... piękna sprawa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja bede spoko ogladal ..sportchannel u mnie na biezaco . Na oficjalnej stronie organizatora NAIFC tez sa juz dwie zjawki www.naifc.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Klimatyczne są te fotki z lat chyba 70 tych z naręczami rybi jelonkami wiszącymi. Ścieżka dźwiękowa zapowiada niezłą jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Amerykański styl bycia. Lubie te amerykańskie filmiki, dobry montaż i dobry pomysł. Lubię też oglądać tv.aegmedia.org Fajnie by było jakby ktos nagrał program, da się go ściągnąć z PL jakaś satelita ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Spróbuję to nagrać bardzo mi zależy by to zobaczyć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 tak przy okazji chcialbym sie zapytac w jaki sposob funkcjonuja te vexilary i inne flashery (to chyba flashery) ... ale tak na zdrowy wedkarski rozsadek, a nie z instrukcji obslugi proszena co sie zwraca uwage przy uzyciu? itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Na pewno więcej napiszę w relacji. Generalnie to echosonda. Na wyświetlaczu widzisz kilka informacji - dno (ciągły obszar świecący), przynęta (pojedyncza kreska, którą widzisz jak spada w kierunku dna) i ryby (pojedyncze kreski, które wędrują po tarczy - najczęściej przyssane gdzieś blisko dna). Spuszczasz przynętę na odpowiednią głębokość (zwykle atakujesz tą rybę która stoi najwyżej). Podczas spuszczania widzisz kreskę przynęty jak leci w kierunku dna (przy okazji widzisz na jakiej głębokości jest dno - skala). Przynętą pracujesz w okolicy pojedynczych , pracujących kresek (prawdopodobnych ryb) i ... podnosisz przynętę do góry patrząc na flasher'a czy ryba wędruje za przynętą. Oczywiście wszelkie kombinacje dozwolone czyli praca w miejscu, podnoszenie itd. Generalnie nie opuszczają przynęty a pracują nią w górę (tzn. nie opuszczają przynęty pod rybę jak już ją widzą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dzisiaj Jacek i Zbyszek na 7 miejscu! Było bardzo blisko podium ale nie udało się. Dwie duże ryby ... postanowiły sobie odpłynąć i ... w rezultacie 7. Kwalifikacja do mistrzostw USA 2009 zapewniona więc jeden cel zrealizowany. W grupie ICE Man na drugim miejscu. Joe Pikulski i Myron byli na 3 miejscu. Przy okazji jest już drugi epizod: http://homepage.mac.com/boutdoors/iMovieTheater69.html i m.in. siata PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Gratki dla ekipy .Wedkarstwo podlodowe to choroba kto raz sprobuje ten przepadl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Gratulacje dla Fishmaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Oni wczoraj wieczorem wracali do domu . Zimno ktore tam panowalo media okreslily jako Cold Brutal . Jacek mi mowil ze paliwo im pozamarzalo w przewodach quadow i lowili wedrujac pieszo . Oczywiscie dziory ktore juz mieli ponamierzane nie wszystkie dali rade oblowic wedrujac piechota . Tak jak Remek juz wspomnial zerwali dwie ladne ryby co dalo im by pierwsza trojce . Jacek wspominal o dwoch palcach lekko odmrozonych ...mysle ze on sam jak tu wejdzie wrzuci swoj koment.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Super filmiki. Czy ktos sie dopatrzyl Remka, bo ja ogladalem 2 razy ale nie moglem go odnalesc. Wszyscy zakapturzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Bardzo dobrze, że wstawili info o drugiej grupie PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ten program jest realty ...wiec pokaza te -ciekawostke- godna pozalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 My mamy tylko swieze ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Super filmiki. Czy ktos sie dopatrzyl Remka, bo ja ogladalem 2 razy ale nie moglem go odnalesc. Wszyscy zakapturzeni jestem w drugiej części przelotem ... przy punkcie ważenia ryb - taki gościu w czerwonym kombinezonie strike master'a - oczywiście to program o Ice Man więc ... impreza okrojona jest do granic możliwości i zawęża się tylko do nich PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Faktycznie Poznalem po...aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Są dwa kolejne odcinki: http://homepage.mac.com/boutdoors/iMovieTheater73.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Przed chwilą telefonował do mnie Jacek. Jacek i Zbyszek w ostatnich zawodach NAIFC zajęli 1 miejsce!!!! Ostatecznie w tym roku (ponieważ to były ostatnie zawody) zajęli 4 miejsce! Zatem polska drużyna w US na bardzo wysokim miejscu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 To tylko gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No to pieknie ...w zeszlym roku tez wygrali na wschodnim wybrzezu ...szkoda ze trzy ostatnie zawody tu w central nie wyszly ...caly czas mam pytania o te w stanie Michigen na ktorych solidaryzujac sie z Pikulskim i Glbertem ktorzy byli zdyskwalifikowani tez nie zglosili ryb ktore mieli zlowione ...nie rozumiem tej decyzji ...stracili wtedy cenne punkty ...na ale jak wroca to sam Jacka zapytam o te szczegoly . Na dzis Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jackybrown
Panowie oto link do pierwszego odcinka ice man show ....sezon sie rozpoczyna wiec trzeba troszke podkrecic atmosferke...
http://homepage.mac.com/boutdoors/iMovieTheater66.html
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi