platynowłosy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam Panowie Szukam kontaktu z lurebuilderem, który być może robi tzw cygara, względnie coś na wzór sweeperów- tyle, że bez bocznych sterów. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 O ile dobrze kojarzę, to Siudak cosik takiego kiedyś robił. Długie, płaskie listewki, praca "walk the dog". Coś takiego.http://jerkbait.pl/topic/193-konkurs-szuakmy-imienia-dla-glidera/?hl=drifter Mam takowe w pudle, tylko sporo większe. Ale po malowaniu i wykonaniu obstawiam, że również Siudaki. PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Cześć Kamil Dzięki.Szukamy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 O jakie cygara Ci chodzi? Są różne...Chodzi Ci o pracę walk the dog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Kurcze, miałem coś takiego jak sweeper bez steru, ale wszystkie raczej sprzedałem. Najgorsze, że nie pamietam kto robił. Chyba Mi106.Zaraz poszukam zdjęć. Numer 4 Edytowane 14 Czerwca 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Kurcze, miałem coś takiego jak sweeper bez steru, ale wszystkie raczej sprzedałem. Najgorsze, że nie pamietam kto robił. Chyba Mi106.Zaraz poszukam zdjęć. Numer 4 PC101371.JPGTak, chodzi o model nr 4.Wystawiłbym link z Allegro, bo tam jest zdjęcie właśnie takiego cygara, ale nie chce podpaść Administratorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Chodzi Ci o wygląd czy o akcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Mam lekkiego świra na punkcie tego kształtu.Lubię go i jego akcje Spisywał mi się w Szwecji, w szczególności malunek pike. U mojego Towarzysza dominatorem był kolor czerwono-biało-czarnej papugi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Spoko a stery to pewnie Ci sie lamaly i dlatego ich nie chcesz co? Dawno nie mialem sweeperow bo wszystkie pogonilem, jakos nie spieszno mi bylo je zakladac na koniec zestawu a wiem ze to dobre przynety Powodzenia w szukaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Ja robiłem też takie glidery. Zobacz w dziale lure woblery i jerki tomas'a. W tamtym roku na jeziorku którym łowie fajnie się sprawdzały, było widać jak szczupaki z kilku metrów do nich startują. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Alek spoko - wstawianie linkow do allegro nie jest zakazane. Jedyny problem to jak ktoś wstawia ogloszenie sprzedazy i tam umieszcza link do allegro. ale jelsi chcesz cos pokazac to nie ma problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam Panowie Dzięki Rafał, więc wklejam link do tej aukcji.http://allegro.pl/jerki-2szt-10-5cm-38gr-wobler-i4306525103.html. Cygaro o którym mówię, to 1 od góry. Stery się nie łamały, ja poprostu je lubię w tej postaci i szukam nowych form i kolorów.Zerknę do TOMASA, dzięki. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi