biosteron Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Audycja Zew Natury. Rozmowa m.in.o mistrzostwach w wędkarstwie podlodowym USA. http://www.wrzuta.pl/audio/gV72EkobD4/zew_natura_20-12-2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dzięki wielkie za nagranie - zaraz ściągam Jestem ciekawy co powiedzieli. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dzieki Bio ja tez dopiero wysluchalem ...rano zaspalem ...audycja na dobrym poziomie , ciekawa i budzaca wielkie nadzieje z zawodami i odcinkami Ice Man... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Forum Jerkbait.Pl i kolega Remek też był wspomniany w tej audycji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 O tak ...a Tadek z Tropiciela zostal nazwany Plecaczkiem bo nosil sprzet Remkowi i cale szczescie bo bylo podobno co dzwigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @Remek został zaproszony na audycje Zew Natury,ciekawy jestem jaki będzie temat rozmowy i kiedy to nastąpi ...warto by było nagrać taką audycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 O tak ...a Tadek z Tropiciela zostal nazwany Plecaczkiem bo nosil sprzet Remkowi i cale szczescie bo bylo podobno co dzwigac Trochę inaczej. Tadek został nazwany dromaderem Plecaczek ze sprzętem waży około 15kg. Tadek nosił trochę mniej bo dwa aparaty nosiłem na swojej szyi nie mniej jednak ... Tadek bardzo mi pomógł. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Swoja drogą że sprzęt fotograficzny dawał rade w taki mroź?...no chyba że plecak też był w jakiś sposób podgrzewany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Swoja drogą że sprzęt fotograficzny dawał rade w taki mroź?...no chyba że plecak też był w jakiś sposób podgrzewany . Działał zarówno w temp -22C, -15 oraz później ... w temp bliskiej zero i mocnym deszczu. Z przycisków woda wyciekała, a on działał ale ... właśnie takiego sprzętu się używa jak ... nie można powtórzyć imprezy - musi działać w każdych warunkach. Swoją drogą opiszę jak dbać o sprzęt w takich warunkach bo ... problem jest wtedy kiedy trzeba robić zdjęcia nieprzerwanie tzn. po zdjęciach na mrozie robić dalej w pomieszczeniach itd. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
biosteron
Audycja Zew Natury.
Rozmowa m.in.o mistrzostwach w wędkarstwie podlodowym USA.
http://www.wrzuta.pl/audio/gV72EkobD4/zew_natura_20-12-2008
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi