Niedaleko mojej miejscowosci jest nieduzy zbiornik zaporowy (około 30 ha)w ktorej jest jeszcze troche szczupaka, ale jakiś inteligent wprowadził zakaz spinningu ( oczywiscie zywiec i wszelkie jego odmiany sa dopuszczone <_< )
pomyślałem sobie ze fajnie byłoby sobie zrobić tam poligon ćwiczebny w łowieniu szczupłych na muche ...tylko czy to sie uda ? Co powie straż rybacka w momencie kontroli ? To ze grunciarze bedą mieli problem to wiem ale średnio mnie to interesuje..wazne zebymi mandatu nie przywalili...
Moze ktos z was sie orentuje jak to wyglada i czy jest taka opcja zeby w ten sposob połowic na zbiorniku gdzie wprowadzony jest zakaz spinningu.
Nadmienie tylko ze to nie jest zadne super łowisko karpiowe czy cos w tym rodzaju...poprostu na blache nie można bo nie
Pytanie
Jeziorm 1
Mam do was pytanie...
Niedaleko mojej miejscowosci jest nieduzy zbiornik zaporowy (około 30 ha)w ktorej jest jeszcze troche szczupaka, ale jakiś inteligent wprowadził zakaz spinningu ( oczywiscie zywiec i wszelkie jego odmiany sa dopuszczone <_< )
pomyślałem sobie ze fajnie byłoby sobie zrobić tam poligon ćwiczebny w łowieniu szczupłych na muche
...tylko czy to sie uda ? Co powie straż rybacka w momencie kontroli ? To ze grunciarze bedą mieli problem to wiem ale średnio mnie to interesuje..wazne zebymi mandatu nie przywalili...
Moze ktos z was sie orentuje jak to wyglada i czy jest taka opcja zeby w ten sposob połowic na zbiorniku gdzie wprowadzony jest zakaz spinningu.
Nadmienie tylko ze to nie jest zadne super łowisko karpiowe czy cos w tym rodzaju...poprostu na blache nie można bo nie
pzdr
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi