juby3004 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam woblerki zacząłem strugać dość niedawno (sporo się naoglądałem jak strugają znajomi i tak kilka razy robiłem podejście jednak któregoś razu zabrałem się za to na poważnie) początkowo myślałem, że będzie to produkcja wyłącznie w celu uzupełnienia własnych pudełek, jednak rzeczywistość okazała się troszkę inna:) Struganie zaczynałem od lipy jednak dostęp do materiału mi się wyczerpał, a nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiadających mi listewek i tak natknąłem się (Dzięki poczcie pantoflowej) na spore "złoża" samby (lekkość i struktura podobne do balsy jednak twardość w okolicach lipy). Robię głównie woblery sandaczowe i boleniowe, gdyż są to moje rybki nr.1. To są zdjęcia bodajże mojej trzeciej serii: Aktualne modele sandaczowe: Troszkę boleniowych Miks w trakcie ustawiania: Bardzo proszę o uwagi i opinie zarówno pozytywne jak i krytyczne ponieważ stale chciałbym coś udoskonalać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 bardzo fajne wobaski, co Ty tu chcesz jeszcze udoskonalać ? Cenowo jak taka samba wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 bardzo ciekawe, no właśnie jak cenowo. Chętnie sprawdzę w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Łukaszu.Warto trochę głębiej wkleić ster. Tak wklejony ma sporą szansę na wyłamanie na byle zaczepie. Śliczne, dopieszczone woblerki.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby3004 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Nie jest jakoś strasznie droga, listewka 12x22x1000 to 1,85zł. No ten wobler nie łowi rzeczywiście wyszło dość płytko lecz był to tylko model testowy w wydaniu seryjnym wygląda troszkę inaczej ster jest troszkę bliżej oczka brzusznego i już siedzi głębiej. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez juby3004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby3004 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Kolejne stadko uklejek pod bolki dojrzewa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby3004 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Kolejna porcja boleniowo-sandaczowych zabawek. Już ustawione i zaczynają szukać nowych właścicieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi