deichkind Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Czy wszystko dobrze się skończyło ?? Na to musimy poczekać. Niespodziewanie w dniu wczorajszym otrzymałem telefon iż moja reklamacja została uznana i całkowicie bezkosztowo otrzymam nowy kij lub zwrot gotówki!!Ojej a jednak można ?? no to teraz czekamy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 siła perswazji? czy zwyczajne opamiętanie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opamiętanie? Może i tak, ale obstawiałbym prędzej lęk przed złą prasą, lub zwyczajną kapitulację wobec walczącego o swoje, mającego rację, klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Czy wszystko dobrze się skończyło ?? Na to musimy poczekać. Niespodziewanie w dniu wczorajszym otrzymałem telefon iż moja reklamacja została uznana i całkowicie bezkosztowo otrzymam nowy kij lub zwrot gotówki!!Ojej a jednak można ?? no to teraz czekamy...Czyli jednak się da.Co za czasy, jak nie zrobisz grandy na całego, że opiszesz na forach, napiszesz opinię w internecie to nic nie ugrasz, poprostu Cię zleją .Trzeba jednak walczyć bez pardonu.Brawo Tomek, dobrze że nie odpuściłeś.Ja jednego nie jestem w stanie zrozumieć, kupujesz kij, powiedzmy strzela po 2-3 miesiącach ewidentnie fabryczna wada i klient ma płacić przesyłę.To jawne draństwo i złodziejstwo!!!!Poprawcie mnie jak się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Czyli jednak się da.Co za czasy, jak nie zrobisz grandy na całego, że opiszesz na forach, napiszesz opinię w internecie to nic nie ugrasz, poprostu Cię zleją .Trzeba jednak walczyć bez pardonu.Brawo Tomek, dobrze że nie odpuściłeś.Ja jednego nie jestem w stanie zrozumieć, kupujesz kij, powiedzmy strzela po 2-3 miesiącach ewidentnie fabryczna wada i klient ma płacić przesyłę.To jawne draństwo i złodziejstwo!!!!Poprawcie mnie jak się mylę. Dobrze gada! Polać mu:) Póki co to właśnie możemy sobie TYLKO pogadać. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam, Mi wydaje się, ze przyczyna problemow leżała gdzieś indziej. Kolega dostał po prostu wersje dla czarnoksiężników i jak każda magiczna różczka musi mieć coś w środku jak na przykład włos z jadra jednorożca, do tego niesamowity pech, pierdylion się sprzedał, gdzieś zakamuflował i nic nie było, taki lajf, czasem ma się pecha. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Bujo,pomyliłeś tematy. Z włosów z jądra jednorożca splata się najmocniejsze,najjedwabniejsze;) plecionki...mniej whisky i pół jointa mniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam, Mi wydaje się, ze przyczyna problemow leżała gdzieś indziej. Kolega dostał po prostu wersje dla czarnoksiężników i jak każda magiczna różczka musi mieć coś w środku jak na przykład włos z jadra jednorożca, do tego niesamowity pech, pierdylion się sprzedał, gdzieś zakamuflował i nic nie było, taki lajf, czasem ma się pecha. Bujodokładnie tak.. wystarczy gdzieś mocniej uderzyć, ba wada materiałowa i czar pryśnie.. weż tu bądz mądry - wedka nie stal.. . Koledze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Chyba Mariusz nie natrudziłeś się żeby przeczytać dokładnie moje posty - wtedy nie pisałbyś "wędka nie stal" !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Chyba Mariusz nie natrudziłeś się żeby przeczytać dokładnie moje posty - wtedy nie pisałbyś "wędka nie stal" !!znam temat .. wiem, że wina nie jest po Twojej stronie.. dlatego Tobie życzę szybkiego załatwienia tematu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Myślę, że mimo wszystko nazwa pracowni powinna paść. To, że ktoś nagle się przestraszył rozgłosu nie zmienia początkowego podejścia do tematu. Nigdy z kimś takim nie chciałbym mieć nic wspólnego, dlatego myślę, ze warto innych uprzedzić.... Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Maciek_7 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Przez samo to , że pracownia informowała iż wysłano kijek a dystrybutor twierdzi , że nic takiego nie miało miejsca nazwa powinna być podana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Bujo,pomyliłeś tematy. Z włosów z jądra jednorożca splata się najmocniejsze,najjedwabniejsze;) plecionki...mniej whisky i pół jointa mniej Patryk, Nic nie pije, nic nie pale, jutro rano do Szwecji ruszam Phenixow nie biore, jeszcze bym polamal niewatpliwe cudo chinskiego rod-buildingu i na co mi to, tam ryby duze i silne, 12 lbs to mozna pstragi pomyrdac po ... pletwie tluszczowej :) Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Michał....to życzę połamania innego cuda rodbuildingu ..czy to hamerykańskiego, polskiego czy dzapańskiego..grunt by ryby brały...P.S. jakie pstrągi takie lbs-y 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Po wpisie kolegi Bujo juz wiem co to za pracownia. Dzieki wielkie Panie Michale. Ale niech zabawa trwa nadal. Ja farby nie puszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Dobrze gada! Polać mu:)Póki co to właśnie możemy sobie TYLKO pogadać. .O nieee .Tylko nie polać....Zostawcie prawo wyboru Tomkowi.Rozpoczął temat i ma prawo zakończyć podając pracownię lub nie.Mnie praktycznie nie jest potrzebna jej nazwa, bo poza zaufanymi w innych nie robię..... Edytowane 30 Czerwca 2014 przez Jozi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Każda jest zaufana do czasu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tak Jozi ty już masz zaufaną pracownie ...a stu innych kolegów szuka zaufanej , i nie każdy ma ochotę trafić na mine. Racje masz jednak w tym ze nazwę może podać lub nie deichkind jest to jego prawo wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Pewniaki od razu mogę podać np. Fishingart, Pstrągman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Pewniaki od razu mogę podać np. Fishingart, PstrągmanJozi pewniakòw nie ma i byłbym na Twoim miejscu bardzo ostrożny...Powiedz mi proszę czy Hiszpanie, Włosi, Anglicy czy Portugalia nie byli PEWNIAKAMI!? Edytowane 30 Czerwca 2014 przez Baars 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) ...nic się nie stało, chłopaki nic się stało itd, itp...Tomek, dziękujemy za szczerą relację i opis jak to normalnie powinno wyglądać... P.SSzczerze mówiąc to mam to w d...e, która to pracownia ale jak się daje słowo i rozdmuchuje temat na forum to powinno się go dotrzymać, a nie chować teraz głowę w piasek i udawać , że nic sie nie stało... Edytowane 21 Lipca 2014 przez Baars 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Obstawiam pracownię Piotrka M. Jeżeli trafiłem to powinien być wystawiony na czarną listę bo ze mną również w CH.... leci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo72 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Obstawiam pracownię Piotrka M. Jeżeli trafiłem to powinien być wystawiony na czarną listę bo ze mną również w CH.... leci!Dlatego zdecydowałem się na budowę w innej pracowni przynajmniej ..0..rozczarowania 100% satysfakcji terminowo i bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Obstawiam pracownię Piotrka M. Jeżeli trafiłem to powinien być wystawiony na czarną listę bo ze mną również w CH.... leci!Pomyłka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi