Skocz do zawartości

Reklamowanie w pracowni - jak to powinno normalnie wyglądać ??

deichkind

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wszystko dobrze się skończyło ?? Na to musimy poczekać.

Niespodziewanie w dniu wczorajszym otrzymałem telefon iż moja reklamacja została uznana i całkowicie bezkosztowo otrzymam nowy kij lub zwrot gotówki!!

Ojej a jednak można ?? no to teraz czekamy...

• Like 2

Czy wszystko dobrze się skończyło ?? Na to musimy poczekać.

Niespodziewanie w dniu wczorajszym otrzymałem telefon iż moja reklamacja została uznana i całkowicie bezkosztowo otrzymam nowy kij lub zwrot gotówki!!

Ojej a jednak można ?? no to teraz czekamy...

Czyli jednak się da.Co za czasy, jak nie zrobisz grandy na całego, że opiszesz na forach, napiszesz opinię w internecie to nic nie ugrasz, poprostu Cię zleją :D .

Trzeba jednak walczyć bez pardonu.Brawo Tomek, dobrze że nie odpuściłeś.

Ja jednego nie jestem w stanie zrozumieć, kupujesz kij, powiedzmy strzela po 2-3 miesiącach ewidentnie fabryczna wada i klient ma płacić przesyłę.To jawne draństwo i złodziejstwo!!!!

Poprawcie mnie jak się mylę.

Czyli jednak się da.Co za czasy, jak nie zrobisz grandy na całego, że opiszesz na forach, napiszesz opinię w internecie to nic nie ugrasz, poprostu Cię zleją :D .

Trzeba jednak walczyć bez pardonu.Brawo Tomek, dobrze że nie odpuściłeś.

Ja jednego nie jestem w stanie zrozumieć, kupujesz kij, powiedzmy strzela po 2-3 miesiącach ewidentnie fabryczna wada i klient ma płacić przesyłę.To jawne draństwo i złodziejstwo!!!!

Poprawcie mnie jak się mylę.

Dobrze gada! Polać mu:)

Póki co to właśnie możemy sobie TYLKO pogadać. .

Witam,

Mi wydaje się, ze przyczyna problemow leżała gdzieś indziej. Kolega dostał po prostu wersje dla czarnoksiężników i jak każda magiczna różczka musi mieć coś w środku jak na przykład włos z jadra jednorożca, do tego niesamowity pech, pierdylion się sprzedał, gdzieś zakamuflował i nic nie było, taki lajf, czasem ma się pecha.

Bujo

Witam,

Mi wydaje się, ze przyczyna problemow leżała gdzieś indziej. Kolega dostał po prostu wersje dla czarnoksiężników i jak każda magiczna różczka musi mieć coś w środku jak na przykład włos z jadra jednorożca, do tego niesamowity pech, pierdylion się sprzedał, gdzieś zakamuflował i nic nie było, taki lajf, czasem ma się pecha.

Bujo

dokładnie tak..  

wystarczy gdzieś mocniej uderzyć, ba wada materiałowa i czar pryśnie.. 

weż tu bądz mądry -  wedka nie stal.. .  

Koledze powodzenia 

Myślę, że mimo wszystko nazwa pracowni powinna paść. To, że ktoś nagle się przestraszył rozgłosu nie zmienia początkowego podejścia do tematu. Nigdy z kimś takim nie chciałbym mieć nic wspólnego, dlatego myślę, ze warto innych uprzedzić....

Edytowane przez Maciek_7
  • Like 7

Bujo,pomyliłeś tematy. Z włosów z jądra jednorożca splata się najmocniejsze,najjedwabniejsze;) :D plecionki...mniej whisky i pół jointa mniej ;)

Patryk,

Nic nie pije, nic nie pale, jutro rano do Szwecji ruszam :) Phenixow nie biore, jeszcze bym polamal niewatpliwe cudo chinskiego rod-buildingu i na co mi to, tam ryby duze i silne, 12 lbs to mozna pstragi pomyrdac po ... pletwie tluszczowej :) :) :) 

Pozdrawiam,

Bujo

Dobrze gada! Polać mu:)

Póki co to właśnie możemy sobie TYLKO pogadać. .

O nieee :D .Tylko nie polać....

Zostawcie prawo wyboru Tomkowi.Rozpoczął temat i ma prawo zakończyć podając pracownię lub nie.

Mnie praktycznie nie jest potrzebna jej nazwa, bo poza zaufanymi w innych nie robię.....

Edytowane przez Jozi
  • Like 4

Pewniaki od razu mogę podać np. Fishingart, Pstrągman

Jozi pewniakòw nie ma i byłbym na Twoim miejscu bardzo ostrożny...

Powiedz mi proszę czy Hiszpanie, Włosi, Anglicy czy Portugalia nie byli PEWNIAKAMI!? :)

Edytowane przez Baars
  • Like 3

• 3 tygodnie później...

...nic się nie stało, chłopaki nic się stało itd, itp...

Tomek, dziękujemy za szczerą relację i opis jak to normalnie powinno wyglądać...

P.S

Szczerze mówiąc to mam to w d...e, która to pracownia ale jak się daje słowo i rozdmuchuje temat na forum to powinno się go dotrzymać, a nie chować teraz głowę w piasek i udawać , że nic sie nie stało...

Edytowane przez Baars
  • Like 6