bassy Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nie mogę dokupic szpulki do ch mg51.Uwielbiam ten multik jest naprawdę świetny. Kiedys Remek mi go polecił i to był strzał w dychę. Potrzebna mi druga sztuka lecz nie ma. Zaproponujcie . Tego zostawię do legenda drop shot. Drugi podobny chcę sparowac z batsonem cb (swoją drogą b. udany kijek do sredniego łowienoa w Polsce- dopiero szczupaki powyzej 80 powodują ze zaczyna klękac). Chcę niski profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 moze nie zrozumialem pytania ale jak chcesz cos podobnego tak samo lekkiego ( wagowo ) i zeby byl dostep do szpulek avail to scorpion 1001 mg ( japonski odpwiednik chronarcha z zmienionym hamulcem 4x4 svs ) albo scorpion 1001 xt nowsza wersja scorpiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 tylko ta krotsza korba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 cu e51 od np psulka - nowka w kartonie i chyba najlepszy set do ul z szpula avail + hamulec magnetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 scorpion 1001 mg ( japonski odpwiednik chronarcha z zmienionym hamulcem 4x4 svs ) albo scorpion 1001 xt nowsza wersja scorpiona. Raczej scorpion w budzie od chronarcha. Brałbym scorpiona MG, tylko z dostępnością problem. 1001XT/CU51 użytkowo też super, ale to jednak nie ta estetyka, nie ta jakość przy kontakcie co scorpion mg/chronarch mg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 hasior ma nowke do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Celowalby w konstrukcje typu aldebaran mg lub metanium ;-) i z wygladu podobne. Ch51mg to byl moj pierwszy multis od ktorego sie wszystko zaczelo. Zaluje ze sprzedalem bo to byl old good shimano :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi