spinnerman Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Piękne klimaty Rzeczne stwory Kochają Twoje woby co widać na załączonych fotach Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 ...lepszej reklamy nie trzeba ...a teraz zejdżmy na ziemię kończ strugać tajgery...misja-wąs w tygodniu nas czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Wojtek kiedy ruszamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Where we go Kubuś? Tylko napisz na priv.jak to jakaś miejcówka Edytowane 28 Czerwca 2014 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Brawo! Ty już świętujesz, ja jeszcze nie. Przynajmniej wiem, czyj wobler pobił tajmena 20kg na mojego Fario150. Gratulacje!Wrócił jakiś twój wobler z tej wyprawy? Bo moje prawdopodobnie zostały w mongolskiej rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Chyba wszystkie zostały w wodzie, było baardzo zaczepowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Bardzo to mało powiedziane. Takiego horroru dawno nie słyszałem od wędkarza, a K.Z. bajkopisarzem nie jest. Twardo stąpa po tym padole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Bardzo to mało powiedziane. Takiego horroru dawno nie słyszałem od wędkarza, a K.Z. bajkopisarzem nie jest. Twardo stąpa po tym padole To prawda ta największa ryba wyjechała na ostatni (który rzut wcześniej cudem wyszedł z zaczepu) z ok. dziesięciu moich wobków które Krzysztof miał,a dwa rzuty po wypuszczeniu potwora wobler też zakończył żywot... Krzysztofowi z moich zostały tylko powierzchniowe myszo-baczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Misja sum na warsztacie.... ...jutro jeszcze tylko stery,zbrojenie i ustawka. ... a tak drzewiej bywało.... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Ładne woblery łowią ładne ryby, czego chcieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Tygrysy z jungli....najlepsze na wąsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Tygrysy z jungli....najlepsze na wąsa Będzie można bezstresowo pływać po zwaliskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Na pierwszym ujęciu wobler wygląda jakby był co najmniej wielkości średniej bombki pod suma ładny klenik na ładną stonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Kuba,tak wessał stonkę ze aż mu gały wyszły (co widać na pierwszym foto) No i fajnie że odkryłeś nową formę zabawy z kleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Na pierwszym ujęciu wobler wygląda jakby był co najmniej wielkości średniej bombki pod suma ładny klenik na ładną stonkę Myślę, że moje bombki mogły by być potencjalnie interesujące dla rybek z wąsami, tytułowa stonka zbrojona jest w kotwicę rozm 6 Mustad Ultra Point Van Dam, ogólnie po prawej standardy a po lewej moje rozmiary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Takiej stonce to rybki na pewno się nie oprą, toż to musi być jakaś królowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Myślę, że moje bombki mogły by być potencjalnie interesujące dla rybek z wąsami, tytułowa stonka zbrojona jest w kotwicę rozm 6 Mustad Ultra Point Van Dam, ogólnie po prawej standardy a po lewej moje rozmiary. Kuba,konkretne zbrojenie takie pod sumka na lekko ale niestety kleń 50+ w zaczepowej wodzie takiego wymaga (jeżeli chcemy go wyjąć oczywiście...) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Potwierdzam w całej rozciàgłości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 a tak ogólnie to wszystkie wobki trzeba zbroić konkretnie (jeżeli się da) ,pomijając może jaziowo/okonkowe żeby później nie było porozginanych kotwic i ukręconych,bądź rozciągniętych kółek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ładnie kosisz Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 a tam (tajmień Krzysztofa Z.,a te moje foty to tylko do pokazanie uzbrojenia) ,czekam na fajne sportowe zdjęcia od przyjaciela fotografa z ostatniej 3-dniówki... Może coś fajnego się pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dawaj, dawaj chętnie popatrzę na bliskie mi klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Tylko to będą klimaty bliskie Ci teraz,nie drzewiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ooo, to jeszcze bardziej very good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi