Tatarek64 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Proszę o podpowiedź, gdzie, jak i kiedy smarowac antaresa dc7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tomek,podeślj mi go to go naoliwię i nasmaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Koledze raczej chodziło o wskazówki jak to zrobić a nie o to żeby ktos to za niego zrobił no chyba ze ja zle inerpretuje to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Koledze raczej chodziło o wskazówki jak to zrobić a nie o to żeby ktos to za niego zrobił no chyba ze ja zle inerpretuje to pytanie to fakt, ale Misiek poszedł o krok dalej;) on po prostu lubi rozkręcać i skręcać multiki. Ze swojej strony polecam, zna się chłop na rzeczy i zawsze do mnie wraca od niego multik po spa w maśle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarek64 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dzieki Michal, podeślę. Niemniej jednak chcialem sie dowiedziec, mając dwa z systemem dc (antares i 51) jak je serwisowac na bieżąco, zaznaczwm, że jestem laikiem w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dzieki Michal, podeślę. Niemniej jednak chcialem sie dowiedziec, mając dwa z systemem dc (antares i 51) jak je serwisowac na bieżąco, zaznaczwm, że jestem laikiem w temacie.Myśle ze totalne smarowanie to raz w roku wystarczy ,natomiast warto (po kropelce) zaaplikować (co kilka wypadow) oliwki na łożyska szpulki-może być standardowa dodawana do multika ale tez nie zaszkodzi jej jakis super rzadki kosmiczny wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) to fakt, ale Misiek poszedł o krok dalej;) on po prostu lubi rozkręcać i skręcać multiki. Ze swojej strony polecam, zna się chłop na rzeczy i zawsze do mnie wraca od niego multik po spa w maśle. Za tego TypeR'a który się opalał na piasku bądź w piasku oberwiesz , obiecuję Podeślij mi go i Steeza. Sahara w nim... Z Tomkiem temat dogadany Jak zawsze zresztą. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 w mojich wszystkich zrobione dziurki diam. 1,5mm prosto do main gear'u i za pomoca strzykawki robisie periodyczne dosmarowanie bez rozkrecania multika... Przekladnia - to serce mlynka Uzywam Molyduval Supravit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi