Zulus Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 A orientujecie sie Panowie czy ten najbardziej lajtowy skeet 12 funtowy bylby dobrym wyborem na pstragi ? Macal ktos to cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Wlasnie nie wiem jak to bedzie sie przekladac na rece przy takiej dlugosci, ale nie powinno byc tak zle. Bradziej sie boje, ze bedzie za mocny. Ale zawsze zostaje jeszcze seeker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 A orientujecie sie Panowie czy ten najbardziej lajtowy skeet 12 funtowy bylby dobrym wyborem na pstragi ? Macal ktos to cudo ? po kilku wypadach na ryby z wyzej wymienionym blankiem - oczywiscie troche inaczej uzbrojonym - inaczej nie bylbym soba - stwierdzam, ze jak na moje lowienie - przynety raczej wieksze i dosc lotne - mowa o kropokach to jest to super kijek - szczegolnie na wodach gdzie istnieje niebezpieczenstwo spotkania z Trocią fotki postaram się wrzucic jakos na dniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Generalnie mogę powiedzieć, że kij u mnie swietnie sobie radzil z przynętami od 6-8g. Ale jak była potrzeba to kilka razy ciepal guma 10cm + głowka 40g i ... nic nie mówił, że mu coś przeszkadza Na prwdę fajny kij. Daje mozliwosc pewnej subtelności jak na szklaka przystało, jednak 20 lb mocy w dolniku daje spore poczucie bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 WitamOdkopie temat odnośnie szklanych castingow.Może ktoś ma doświadczenie z wedkami st croix serii Legend Glass. Interesuje mnie model LGC74MHM. Chciałbym go wykorzystać do średnich woblerow i wahadeł.Chętnie również poczytam o waszych doświadczeniach z innymi obecnie dostępnymi seryjnymi szklakami, oczywiście w cascie.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 zobacz sobie DOBYNS 704CB champion serie,taki ostatnio mialem w rece,miodziolub troche mocniejszy G.LOOMIS E6X 845CCBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Witam jezier Mysle ze ten kij nada sie idealnie to średnich woblerow , nie posiadam go ale dopytywałem sie o te kije bo szukam cos pod głęboko nurkujące woblery. Już jak je St.Croix wypuścił to za zachorowałem na nie,wygląd itd poezja. Ja połakomie sie na tego najmocniejszego szklaka bo pod średnie to mam Mojo Bassa tego MJGC 7,4 od 1/4 do 3/4 i jego już zostawię w tym przedziale,a pod 1oz woblery właśnie myślałem o tym LGC 7,11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi