Zack Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam,mam pytanie czy do tej wymiany są potrzebne uszczelki na łączeniu spodziny ze stopą,jeżeli tak, to czy mozna je zastąpić np silikonem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 U mnie w dt 6 sie roztargala przy wymianie. Kosztowala grosze nie kombinowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zack Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 nie potrzeba.To znaczy ,można dać trochę silikonu na wszelki słuczaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Greg77 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Nie kombinuj ja swój DT5Y miałem 12 lat wszystkie naprawy robiłem sam ale części zamawiałem oryginały w prestigeserwis mają Suzki i wszystkie części do nich . Z takich pozornych oszczędności może się zrobić kosztowny problem ja się nauczyłem jak kombinowałem z pływakiem miesiąc czasu ustawiania kombinowania itp. podgieły się blaszki i poziom paliwa był za niski lub nie dochodziło zadzwoniłem do nich połączyli mnie z serwisem pan powiedział że pierwsze modele tak miały ale poprawili i pływaki już są całe plastikowe kupiłem i po problemie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Między spodzina a kolumną nie potrzeba uszczelki ani silikonu tak jest skręcona większość silników fabrycznie, w tym miejscu nie ma żadnego potrzebnego uszczelnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zack Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam i po wymianie wirnika, zajęło mi to w dwie strony ok 30 minut,faktycznie na łączeniu spodziny ze stopą nie było śladu uszczelki, mam jeszcze jedno pytanie ,posiadam ten silnik w kolumnie L,czy jest sens ewentualnej przeróbki( na używanych częściach) na kolumne S,pływam schlauchbootem i kolumna S jest zalecana,czy będzie jakaś istotna różnica podczas pływania schlauchbootem L vs S ,dzięki z wszelkie info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zack
Witam,mam pytanie czy do tej wymiany są potrzebne uszczelki na łączeniu spodziny ze stopą,jeżeli tak, to czy mozna je zastąpić np silikonem, pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi