wiktos Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Cześć. Mam pytanie który Procater będzie lepszy Rojo 100HL czy zwykły 100HL chodzi o jerki 17-60g? Chyba że znacie jakiś lepszy młynek w tej cenie? Z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 obydwa beda tak samo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Rojo ma więcej łożysk i mniejsze wabiki możesz nim rzucać ale nie wiele mniejsze, rojo jest bardziej dopracowany i w dodatku ma klips do flippingu. Szpula jest ażurowana przez co jest nieco lżejsza niż w wersji 100HL. Generalnie świetny multik w swojej klasie cenowej. Na forum już nie jednokrotnie rozmawialiśmy o trej konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 A ciekawy jestem jakie jerki o masie 17-18 gram ma na myśli wiktos@ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Salmo slider pływający waga 17g, tonacy 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 ale nie wiele mniejsze, rojo jest bardziej dopracowany i w dodatku ma klips do flippingu. Szpula jest ażurowana przez co jest nieco lżejsza niż w wersji 100HL. Generalnie świetny multik w swojej klasie cenowej. Na forum już nie jednokrotnie rozmawialiśmy o trej konstrukcji. Bardzo mnie cieszą Twoje słowa Pozdrawiam i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Pewnie już na forum było to poruszane ale nie mogę znaleźć... Czym się różni Procaster 100HLN od Pocaster 100HL? Sorry ale to moje początki w castingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 http://jerkbait.pl/?p=132 tu masz wiedze o multiplikatorach do jerkowania. Polecam lekturę również innych artykułów na stronie głownej. Wiedzy o castingu, sprzęcie etc. jest tu mnóstwo. 100HLN rożni się od 100HL wyłacznie kolorem. HLN jest w kolorze navy blue 100HL jest czarny. To absolutnie ten sam multiplikator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi