Sandacz23 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Proszę o pomoc w sprawie zakupu budżetowego (max 300 zł) kija do połowu z łodzi metodą opadu - początki przygody.Do użycia pójdą główki max do 20 g, (głównie 12-16) + ewentualnie kogutki do 16 g. Interesuje mnie tylko dwuskład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Poszukaj Mikado Inazuma Flash. Spelni wszystkie Twoje oczekiwania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zobacz kushiro lancer 250cm 4-16 bardzo fajny produkt ja polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 inazuma do 22 i juz nic nie szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 zgodze się z kolegami, inazuma to naprawdę świetny budżetowy kijek, miałem i używałem, zamieniłem na MHX MB842-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 inazuma do 22 i juz nic nie szukajFRS1985 właśnie jak jest z tym cw 22g w Inazumie ? Czy będzie wyczuwalny opad przy np 10 g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 właśnie czy te 22 gramy nie za mało bedą na główki 20 gram+guma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Mam inazume flash zander za 200+wysyłka. Fotki na giełdzie. Wysłane z mojego Lenovo A820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 lowilem 2 lata up30g 10g+ 3 cala kopyto srednio na jeza powyjez 12 do 30 to juz komfortowo , wiec przy twojej gramie wziolbym te 22, hoc ja wole zawsze miec zapas nie jestem zwolennikiem slabych witek nawet na delikatne lowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Mam inazume flash zander do 22 gr na sprzedaż. poszło PW. Miałem kijek na testach i główka 25g+guma spokojnie daję rade. opad fajnie widać przy 8g+ guma Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Kaskader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Sandacz23 widzę że się po cichu zbroisz ,jutro na łódce zobaczysz mojego nowo nabytego mojego Black Rocka 198 do 18gr i sam ocenisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 hehe Radziu jednak nie kupuję, wiesz dlaczego..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Poszukaj Mikado Inazuma Flash. Spelni wszystkie Twoje oczekiwania.Oglądałem niedawno wersję, którą łowi @ Panek, jeśli czegoś nie popieprzyłem. Pomijając dziwaczny uchwyt, kijek wygląda na wart wydanej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Tak, tylko Flash Perch to wklejanka, a Zander, to jednolita konstrukcja, także musisz jeszcze zdecydować, jakiego typu wędziska potrzebujesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Proponuję Dragon Millennium Power Jig 285 5-25. Wklejka z mocnym dolnikiem, na sandacza jak znalazł. Jakby co zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 2,85 na łódkę? Chyba troszkę za długi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 2,85 na łódkę? Chyba troszkę za długi? A to zależy kto co lubi ... Kolega w tytule nie sprecyzowal jaka długość mu odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dlatego napisałem "chyba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu3 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 W tej cenie zastanowił bym się nad kupnem kija spod znaku jaxon.W seriach grand virtuoso oraz xt-pro jest znakomite czucie.Parametry według mnie to Długość 2,00 do 2,45 m cw 5-25,8-28,6-26,maksymalnie 10-30.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Kolega to chyba ma jakiś gorący towar na giełdę. Posty nabija jak szalony żeby status sum w jeden dzień wyłapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu3 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Kolega to chyba ma jakiś gorący towar na giełdę. Posty nabija jak szalony żeby status sum w jeden dzień wyłapać.1.Z działu „Giełda” jerkbait.pl korzystać mogą Użytkownicy posiadający uprawnienia nadane przed administratora. Administrator zastrzega sobie prawo do modyfikacji uprawnień w każdym czasie, bez podania przyczyn. Od dnia wejścia w życie niniejszego regulaminu (01.02.2013r) do korzystania z Giełdy uprawnieni są Użytkownicy zarejestrowani na portalu jerkbait.pl dłużej niż 30 dni.Jak się przypieprzasz do byle czego zakompleksiony człowieku,to rób to dokładnie.Proponuję tępy łeb odesłać do podstawówki,by nauczyć się rozumieć tekst. Ja zaś proponuję zapoznać się z regulaminem Jerkbait.pl zwłaszcza z poniższym punktem, takie zachowania nie będą przez nas tolerowane - punkt ostrzeżenia. 1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano. Edytowane 29 Lipca 2014 przez milupa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) 1.Z działu „Giełda” jerkbait.pl korzystać mogą Użytkownicy posiadający uprawnienia nadane przed administratora. Administrator zastrzega sobie prawo do modyfikacji uprawnień w każdym czasie, bez podania przyczyn. Od dnia wejścia w życie niniejszego regulaminu (01.02.2013r) do korzystania z Giełdy uprawnieni są Użytkownicy zarejestrowani na portalu jerkbait.pl dłużej niż 30 dni.Jak się przypieprzasz do byle czego zakompleksiony człowieku,to rób to dokładnie.Proponuję tępy łeb odesłać do podstawówki,by nauczyć się rozumieć tekst.świetny start i świetna wizytówka gratulacje.Jak już jesteś pan taki wyedukowany to proponuje przypomnieć sobie znaczenie słowa na literkę "Szacunek" to z takiego innego alfabetu.... Edytowane 28 Lipca 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Wielka szkoda, że kultura jest dziś towarem zdecydowaniem deficytowym i passe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jeśli kolega się szykuje na giełdę to preferuje raczej agresywny marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 1.Z działu „Giełda” jerkbait.pl korzystać mogą Użytkownicy posiadający uprawnienia nadane przed administratora. Administrator zastrzega sobie prawo do modyfikacji uprawnień w każdym czasie, bez podania przyczyn. Od dnia wejścia w życie niniejszego regulaminu (01.02.2013r) do korzystania z Giełdy uprawnieni są Użytkownicy zarejestrowani na portalu jerkbait.pl dłużej niż 30 dni.Jak się przypieprzasz do byle czego zakompleksiony człowieku,to rób to dokładnie.Proponuję tępy łeb odesłać do podstawówki,by nauczyć się rozumieć tekst. Ja zaś proponuję zapoznać się z regulaminem Jerkbait.pl zwłaszcza z poniższym punktem, takie zachowania nie będą przez nas tolerowane - punkt ostrzeżenia. 1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano.szybka reakcja moderatorów :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi