Sandre Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Jeśli kolega się szykuje na giełdę to preferuje raczej agresywny marketing Haha to bylo dobre ... dzięki Tomek .. Mina "Mojej" widzącej mnie jak rżę do ekranu .. bezcenne :) Edytowane 30 Lipca 2014 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Haha to bylo dobre ... dzięki Tomek .. Mina "Mojej" widzącej mnie jak rżę do ekranu .. bezcenne :)Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psielka Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja mam Inazumę X-Plod Zender do 28 gr 228 cm. Jak na kij do 300 zł to bardzo polecam. Wyczuwalna praca gumy na główce od 15 gr. Testowałem również Inazumę 215 cm do 30 gr kij zdecydowanie bardziej twardy wręcz pałowaty do kogutów w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Proszę o pomoc w sprawie zakupu budżetowego (max 300 zł) kija do połowu z łodzi metodą opadu - początki przygody.Do użycia pójdą główki max do 20 g, (głównie 12-16) + ewentualnie kogutki do 16 g. Interesuje mnie tylko dwuskład.Pyknij sobie veritasa w ciemno, casty już się skończyły u tego sprzedawcy, ale spinów parę ma http://allegro.pl/abu-garcia-veritas-spin-722ml-219cm-3-15g-i4454493733.htmlTen będzie strzałem w dziesiątkę pod twoje wymagania. To naprawdę szybkie patyki i pozwalają oprócz gumy w swojej gramaturze koguty z powodzeniem obsługiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Veritasy są też w FM w pełnej rozmiarówce i ceny podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Veritasy są też w FM w pełnej rozmiarówce i ceny podobne.Nie mam żadnego interesu w tym, aby tego sprzedawcę faworyzować, poza tym, że troszkę taniej ma to można na miejscu wszystko pomacać i wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witajcie. Chce kupic dla brata kij do lowienia z opadu , cos z polki sklepowej do 500 zlotych ale za bardzo nie wiem co. Na pewno wklejki odpadaja. Kij musi byc maksymalnie szczytowy , zeby dobrze bylo widac lub czuc opad w reku i zeby komfortowo obslugiwal 10-25 gram + 3 i 4 cale silikonu w calym przedziale komfortowo dlugosc od 2,4 do 2,6 metra podzielcie sie czym lowicie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Może Mikado Inazuma Flash Zander ? Jeszcze zostanie hajsu na gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wiem wiem znam ten kijek dosc dobrze ale moze cos nowszego / lepszego sie pojawilo na horyzoncie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Sg finezze Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Mikado kamisori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Z major craftów coś wybierzesz, jak chcesz namiar do źródła gdzie można wziąć w łapę to odezwij się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jak byś sie zdecydował na inazume to mam tą do 22g(10-25g bedzie idealnie) to pisz , mam jedną na sprzedaż w idealnym stanie , tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 To napisz mi na priv ile te tanio ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Mikado kamisoriOdnosnie kamisori to tez jest tak niedoszacowane jak inazuma? Znasz troche realne opcje tego Kamisori? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Napisz do Smółka, ma Inazume i Kamisori cos napewno podpowie. https://www.youtube.com/channel/UCCixjUZwgyLcWsiMpP0EMrg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robiciu Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ja polecam mhx mb842-2 można wyczaic za 350-400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ja używam konger paladin cx single warrior. Jednoskład 183/32g bardzo lekki i szybki patyk. Nowy do dostania za 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Kamisori do 22gram nic więcej.Wcale ten hmx nie powala na kolana jak niektórzy piszą. Miałem a teraz mam za niego kamisori i za resztę kasiory kołowrotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84-g1 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 dziś mi przyszła Daiwa Infinity Q Jigger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84-g1 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Mi dziś przyszedł ten kijek Daiwa Infinity Q 270 8-35 -co o nim myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Do Ciebie przyszedł, więc Ty nam powiedz co myślisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Mi dziś przyszedł ten kijek Daiwa Infinity Q 270 8-35 -co o nim myślicie?Ładny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Miałem tę daiwę. To taki rzeczny uniwersał. Jak dla mnie nie wart swojej ceny sklepowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84-g1 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Znaczy zobaczymy jak sie zachowa na dużej rzece? Narazie na minus jakosc korka niby 3 razy AAA a kiepska i brak zaczepu na hak!Czekam jeszcze na Penna slamera 360 zobaczymy jak wywarzy wszystko przez internet kupywane bo niestety nie miałem w okolicznych sklepach nic wartego uwagi A wedka niecałe 70euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi