pietryk Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 360 wyważy idealnie ten kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ja do takich celów używam Inazumy Flash Perch 2.40 / EvaJa swoją łowię na gumy do 9cm + 18g i jest ok. Może przy główce 20g i gumie 10" zaczęłaby trochę kluskować ale może dla Ciebie to by było ok.Zakładałem na nią Koguty 12g - innych nie miałem i szło tym łowić Jak dla mnie 2.40 na łódkę było by ok. - dosyć długa, można daleko ciskać, nie za długa.Jedyny minus ? Dolnik mógłby być o 2 cm krótszy...ale ja mam krótkie witki Duży plus to cena, po zakupie tej wędki miałbyś jeszcze na szpulkę przyzwoitej plecionki Pozdrawiam.Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Berkley pulse xcd ... u mnie przbil inazumy ktorych jestem fanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Tyle ze Berkley to juz znacznie wieksza kasa niz Inazuma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84-g1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Wklejam pare fotek jak zestaw sie prezentuje trochę leci na przód gdyż środek ciężkosci wychodzi na korku z przodu kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Bez przesady, nie ma tragedii ze środkiem ciężkości . Według mnie jest poprawnie. Edytowane 3 Lutego 2017 przez gringo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84-g1 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 A tu zdjęcie z plecionka PowerPro szpula wypełniona tak w 80% gdyż miałem 270 m i na tyle starczyło a słyszałem ze w Pennach nie należny wypełniać pod sam rant szpuli bo się plącze dlatego narazie zostawiam jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Kolego nie w penach, bo nie wszystkie "wedlug" co niektorych zle nawijaja pletke. Mialem slammera 260 i trzy rozne pletki i zadnych brod mimo nawijania pod sam rant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi