DelTor0 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Polaczylem watki. Wczesniej juz byly wstawiane zdjecia z minimami w takim stanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Mnie generalnie feedery nie interesuja dlatego pierwsze słyszę. Kolega używał i pletki i żyłki. Czyli jednak kiszkowate i do feedera się nie nadają. Obciążenia 30-40g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek44 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Od siebie dodam,że używałem spining Abu do 15 g.na podobnych przelotkach ,kolega ma Avida(okoniowy,nie pamiętam cw) i wszystko jest ok.Feeder Abu z przelotkami jak wyżej(koszyki 10-30g) pocięte.Do feeder używam żyłki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Mam kijka Matagi SS LL na minimach z sic na szczycie.Wędki używam do grubszego okonia, łażę z nią czasami za pstrągiem, jakiś szczupak się czasem uwiesi, starcie z sumem też było.Holowała karpie ( największy około 6kg) jako przyłów i celowo na spining.Łowię na jeziorach, zaporówkach, rzekach mniejszych i większych (Odra)Nie zawsze czyste wody były.Raz na jakiś czas czyszczę przelotki w wedkach i nie zauważyłem żadnych śladów zużycia przelotek minim.Łowię plecionkami 4-ro i 8-smio splowowymi. Nic się z nimi nie dzieje.Przy czyszczeniu minim po wymyciu biorę delikatna paste polerską do metali i poleruje ringi w przelotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisiAAAA Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 A no to wiadomo ,że każdy by chciał fuji tytanowe za 150 zł . Nie znam się na budowaniu wędzisk ale za to trochę przez ręce mi ich przeszło. Póki co nalepsze wrażenie użytkowe zrobiły na mnie Tichy. Miałem dłuższe ,krótsze kije ale jeśli ktoś robi kijka pod siebie (oczywiście jeśli ma przemyślaną koncepcje danego projektu) to szkoda jest oszczędzać te 100-150 zł na przelotkach. Poza tym jeszcze nie spotkałem modeli minima w spinnach seryjnych chociaż na dzień dzisiejszy jest masa róznych seryjnych wedzisk. Tichy,alpsy itp owszem spotyka się… http://pleciona.pl/pl/p/Greys-Predator-SPIN-40-80g-274cm-2cz./27504 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi