bassy Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 http://www.siamfishing.com/content/view.php?nid=93836&cat=inside wrzucam jako nowy wątek ale moderator może to gdzieś doczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ktoś bardziej zaawansowany podsumuję te liczby ze zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 a co tu podsumowywac ? multiki prawie identyczne - wytrzymalosc mozna powiedziec ta sama jedyna roznica w lozyskach i byc moze w zastosowaniu materialu na okladzinie ciernej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) a co tu podsumowywac ? multiki prawie identyczne - wytrzymalosc mozna powiedziec ta sama jedyna roznica w lozyskach i byc moze w zastosowaniu materialu na okladzinie ciernej ... i w jednej małej blaszce w curado 51e... Edytowane 21 Czerwca 2014 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 To te same młynki....różni je kosmetyka, trwałość i parametry identyczne, wiec brać co komu kolorystycznie pasuje lub co tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 dokładnie chciałem to usłyszeć, jedynie co je je znacznie różni to cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Kurde mam chronarcha mg, i go sobie zdubluję scorpionem mg - raz się żyje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 No właśnie,dlaczego w scorpionie nie ma tej zapadki,znaczy,że nie bardzo jest potrzebna w curado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) moze w xt lepszej klasy lozysko oporowe,ja w kazdym razie pozbylem sie( stoper pawl) w kazdym z curadziakow i chronarchu jakie mam Edytowane 22 Czerwca 2014 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 moze w xt lepszej klasy lozysko oporowe,ja w kazdym razie pozbylem sie( stoper pawl) w kazdym z curadziakow i chronarchu jakie mam... a w czymś ona przeszkadza, że warto się jej pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Mi kiedys ta blaszka ktora go porusza się delikatnie rozgięła i klikało mi...czuć było jakby przekładnie...a to ta zapadka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Mam obydwa, powiem že ze scorpa lata wszystko (powiedzmy od 3,5g) tak samo tylko bez zadnego tiuningu, spulowe lozyska z normalnym olejem a nie z margaryna SVS znaczne mniej gloszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi