admin Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam,Niniejszym chciałbym zaprosić Was do wspólnej zabawy. Tak jak wspomniałem Naszym marzeniem jest stworzenie wysokiej jakości kalendarza ściennego jerkbait.pl. Dlatego począwszy od 1 stycznia 2009 co miesiąc będziemy rozgrywać konkurs na najlepsze zdjęcie wędkarskie wykonane i opublikowane na jerkbait.pl. Zwycięzca najlepszej fotografii zostanie nagrodzony upominkiem (w tym miesiącu zestawem woblerów pstrągowych) natomiast zdjęcie zostanie opublikowane w kalendarzu ściennym na 2010r (w zwycięzkim miesiącu). Zachęcam wszystkich do wspólnej zabawy i proszę Was o pomoc w stworzeniu NASZEGO kalendarza - najlepszego w historii kalendarzy wędkarskich. Regulamin konkursu: REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO Zdjęcie miesiąca styczeń na jerkbait.pl I Postanowienia ogólne ? 1 Niniejszy regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs fotograficzny, którego celem jest wyłonienie najlepszego zdjęcia w miesiącu Styczniu 2009 opublikowanego i zgłoszonego do konkursu na jerkbait.pl. ? 2 1. Organizatorem oraz sponsorem Konkursu Zdjęcie miesiąca styczeń jest jerkbait.pl 2. Wygraną w konkursie będzie stanowiły:- bezpłatny kalendarz ścienny na 2010r- zestaw przynęt pstrągowych 3. Zdjęcia dotyczące tematyki wędkarskiej (promowanej przez jerkbait.pl oraz zgodne z obowiązującym regulaminem) muszą być wykonane oraz opublikowane w niniejszym wątku (jest to jednoznaczne ze zgłoszeniem zdjęcia na konkurs) w miesiącu Styczeń 2009. II Uczestnicy konkursu i jego przebieg ? 3 Przesłane zdjęcia na konkurs powinny dotyczyć tematu:Zdjęcie miesiąca styczeń ? 4 Uczestnikami konkursu mogą być wszyscy forumowicze jerkbait.pl. ? 5 Konkurs rozpoczyna się dnia 1 stycznia 2009 roku i będzie trwał do dnia 31 stycznia 2009 roku włącznie. Zdjęcia przesyłane przed oraz po terminie nie będą uwzględniane przez Organizatora. ? 6 W ramach konkursu nagrodzony zostanie Uczestnik na zasadzie głosowania (głosowanie otwarte na forum) w przeciągu 10 dni od zamknięcia konkursu (ankieta będzie dostępna od 1.02.2009-10.02.2009). ? 7 1. Każdy Uczestnik konkursu może nadesłać nie więcej niż 5 zdjęć o tematyce wskazanej w ? 3.2. Minimalna jakość zdjęć to 2240x1680 (Na forum wstawiamy zgodnie z ograniczeniami forum tj. mniejsze. Autor nagrodzonej pracy zostanie poproszony o przesłanie zdjęcia w dużym formacie.).4. Zdjęcia należy umieszczać w niniejszym wątku. ? 8 1. Przystępując do konkursu autorzy zdjęć umieszczonych w kalendarzu ściennym jerkbait.pl na rok 2009 wyrażają zgodę na ich rozpowszechnianie oraz udzielą jerkbait.pl nieodpłatnie upoważnienie do korzystania z tych zdjęć w celach prezentacyjnych, promocyjnych i reklamowych.2. Wykorzystane w kalendarzu zdjęcia zostaną opatrzone loginem (nickiem z forum) autora. ? 9 Organizator zastrzega sobie prawo nie przyznawania nagród. III Oświadczenie jerkbait.pl1. Jerkbait.pl zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian do regulaminu konkursu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Przypominam - jutro ... zaczynamy konkurs. Liczę na piękne styczniowe zdjęcia. Tylko od Nas zależy jaki ten kalendarz będzie więc proszę w imieniu własnym o ... dużą liczbę zdjęć. Bawcie się dobrze! Gdyby ktoś miał problemy techniczne ze zmniejszeniem lub umieszczeniem na forum prośba o kontakt ze mną pod adresem konkursy@jerkbait.pl. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Remku, zapomniałeś o formacie. Trzeba się na coś zdecydować bo przerabianie pionu w poziom lub odwrotnie, ma czasem opłakane skutki. Fotka na zachętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 świetny klimacik.... nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Super zdjęcie! Dzięki za pierwsze zdjęcie. Odpowiadając na pytanie - zdecydowanie wolałbym orientację poziomą czyli takie jak Twoje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A co z kalendarzem na 2009r ?? gdzie można go nabyć, coś przeoczyłem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Przeoczyłeś, przeoczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Co prawda do pięt nie dorastam, ale co mi szkodzi wrzucić dwie fotki. Tegoroczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zdjęcie Pawła nizinnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zdjęcia Pabloma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jakoś tak znajomo wyglądają te zdjęcia Dodam że jak wygra moje z drzewkiem to zestaw przynęt pstrągowych dostanie ten jegomość co skrada się przy nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jakoś tak znajomo wyglądają te zdjęcia Dodam że jak wygra moje z drzewkiem to zestaw przynęt pstrągowych dostanie ten jegomość co skrada się przy nim... Hehehe, gdzie to było?? gdzieś na zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Pawel nizinny -fotki nadzwyczaj klimatyczne .Super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Pawel nizinny -fotki nadzwyczaj klimatyczne .Super . Jak w liczbie mnogiej, to raczej Pabloma, ja wstawiłem jedną Ale nie zmienia to faktu z na jednym z tych zdjęć i ja się znlazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dzisiejsze - pogoda była niekorzystna ale ... wrzucam. Niebawem inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Swietne zdjecie Czekam na wiecej. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Pogoda pogodą, ale klimat uchwycony znakomicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Aż strach pomyśleć jak zdjęcie by wyglądało jakby pogoda była korzystna Super fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Jeszcze się przekonamy zamierzam coś zrobić. Mamy półmetek (prawie) miesiąca - do aparatów koledzy Forma kalnedarza zależy tylko od nas. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 a ja trochę żałuje że zdjęcia są pokazywane od razu na forum, bo jednak z większa ochota myślał bym o zakupie kalendarza, gdybym nie wiedział co za fotki na nim będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 I na myśleniu by się zapewne zakończyło ...A myślałeś jakbyśmy głosowali na zdjęcia nie widząc go hmm może opisując? na pierwszym planie mega ryba z tyłu Friko no i drzewa i rzeka ... Remek pokaż więcej Frika, pisałeś ze jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Remek pokaż więcej Frika, pisałeś ze jest więcej Niestety nie mogę ponieważ dałem je do publikacji w czasopiśmie wędkarskim - będą, jeśli redakcja je wybierze, w jednym z bardzo ciekawych artykułów .... ale więcej powiedzieć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 I na myśleniu by się zapewne zakończyło ...A myślałeś jakbyśmy głosowali na zdjęcia nie widząc go hmm może opisując? Myślałem raczej o komisji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Jeszcze kilka dni ... przypominam o konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Dodam że jak wygra moje z drzewkiem to zestaw przynęt pstrągowych dostanie ten jegomość co skrada się przy nim... Zdjęcie faktycznie przednie i klimatyczne! Trzymam kciuki aby wygrało. A i zestaw przynęt komuś z pewnością się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi