granvorka Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Znajomy używa takiego małego psikadełka do odmrażania zamków samochodowych. Psika tym rolkę kołowrotka i przelotki. Niby działa, przelotki zamarzają mu w mniejszym tempie niż mi. Ja bałem się się tego użyć właśnie ze względu na jakieś reakcje chemiczne i szukam czegoś w pełni sprawdzonego i bezpiecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Ciekawe, czy smarowanie swinskim tluszczem by nie pomoglo...serio pisze ???? Slonina po przelotkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlboro Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Podobno dobry jest PLAK ,sam nie stosowałem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 a czy ktoś stosował substancje hydrofobowe ? może to by pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Sprawdzone!Skuteczne! Turtle WAX - syntetyczny wosk w płynie.Działa! . Powyższy specyfik do woskowania karoserii stosuję od kilku lat ( z żyłką 0,40)Jest skuteczny i łatwy w nakładaniu - Zaaplikowany w warunkach domowych(nacieram przelotki i żyłkę) wytrzymuje na mrozie dłużej niż ja. (3 - 4 godziny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Odświeżam. Polecacie coś konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Było w innym wątku. Poprawiły się plecionki gdyż mniej wodą nasiąkają a dodatkowo pojawił sisię polecany tutaj preparat silikonowy CX80. Biodegradowalny, nieszkodliwy dla plecionki, ale moje ręce wysusza strasznie. Potem 2 godziny wcieram jakiś krem do rąkTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Odświeżam. Polecacie coś konkretnego?Zimowy odpoczynek dla ryb i sprzętu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi