platynowłosy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam PanowieZnajomy przywiózł z Afryki taki wachlarz do odgania much, na rączce bardzo gruba długa wiecheć włosia końskiego.No powiem Wam, ten włos koński, jeszcze zabarwiony na zielono, żółto i czerwono, świetnie by mi pasował do zrobienia np grubych dużych much szczupakowych..i nie tylko.Macie pomysł, skąd wytrzasnąć taki koński ogon?Tylko nie z rzeźni... I zaznaczam, że nie żartuję.PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 http://sklep.pthaneks.pl/65-miote%C5%82ka-do-kurzu-teleskopowa-sl300ec-4892868811302.htmlKupisz w każdym sklepie AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Wachlarz do odganiania much a miotełka do kurzu, to chyba jednak dwie różne rzeczy .@platynowłosy, wiem o czym piszesz, widziałem coś takiego w sklepie który sprzedawał maski afrykańskie, rzeźbione żyrafy, jakieś koraliki, perełki itp wyroby (ogólnie to chyba była chińska imitacja rzemiosła czarnego lądu).W Wa-wie chyba coś znajdziesz w ten deseń. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Zwierzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Można spoić stołecznego dorożkarza, by potem mu konia o kawałek ogona skrócić, albo zapytać na Połczyńskiej, czy nie sprzedadzą pukla, lub dwóch. http://www.bristles.com.pl/cat.php?id=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dotrzeć (najlepiej internetowo) do firmy muzycznej produkującej smyczki i zapytać skąd biorą tworzywo powiedzmy "zwierzęce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Dawno temu pracowałem przy koniach jako masztalerz .Wszystkim koniom raz na jakiś czas przecina się ogony i grzywy . Największe powodzenie miało włosie z ogona od siwych koni , stosowane do smyczków skrzypiec . Myślę że w każdej większej stajni możesz zdobyć takie włosie , a stajni ci teraz dostatek .Dodam jeszcze że praca przy koniach jest mocno stresując , dlatego trzeba było często używać płynów resetujących stres :D .Za moich czasów wystarczył załącznik 0,5l i klient wychodził z reklamówką pełną włosia końskiego :D . Edytowane 22 Czerwca 2014 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 PanowieDzięki za konstruktywny odzew, Nie pomyślałem o stresującej pracy przy koni i potrzebie resetu , ani nie wiedziałem o firmie na Połczyńskiej.A mam sąsiada, który na Służewcu dba o kondycję koni w końskim hotelu...Można powiedzieć, że mam sprawę dzięki Wam załatwioną. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 z tego cos wybierzesz http://allegro.pl/listing/listing.php?string=w%C5%82osy+syntetyczne&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi