tomex11 Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 Zależy na co się nastawiasz jak opad i sandacz lepiej krótszy hak jak szczupak i tak połknie całą gumę chyba że nastawiasz się na ryby 40-50cm może lepiej krótki jak plis doznrojka lub wkrętka i kotwica 1 od dołuna to ale te dozbrojki mają ten minus , że jak łowi się na płytkim zarośniętym łowisku to ciągle zaczepy są i puste rzuty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 kupiłem w końcu gumy po 10 cm i haki do nich 4 gramy 4/0 oraz 5 gram 5/0 ... zobaczymy czy będą dobre do tych gum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 Taka mała ściąga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 na to ale te dozbrojki mają ten minus , że jak łowi się na płytkim zarośniętym łowisku to ciągle zaczepy są i puste rzuty...To moze haki ewg savage . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 16 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał już w łapkach herring shady V2? Właśnie się pojawiły w sklepach, cena trochę z d... i zstanawiam się czy warto. Kolory mnie kuszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Ciekawe nowości w savage na nowy rok się szykują https://youtu.be/ksPA34FzWvE?si=054BhFklFsNExFAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Pacjent Freestyler 13 cm (chyba wersja v2) - problem z akcją/pracą jerka. Idzie jak kołek do przodu, ewentualnie pod powierzchnią i wyskakuje nad powierzchnię. Próbowałem na różne sposoby i ciągle nic. Jak tym łowić? Akcji z filmiku ni cholery nie mogę uzyskać (wiem, że to wersja v1)https://www.youtube.com/watch?v=zecqSJUXnPQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jR303 Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Sugerując się samym filmikiem akcja przypomina trochę Piga od Strike Pro, który potrzebuje dużo luźnej linki i króciutkich pociągnięć. Drugim problemem jest to, że Savage Gear to najbardziej przereklamowana firma jaka istnieje i nie tyczy się to też do końca jakości produktów, bo te same w sobie w jakiejś części mogą być przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi