filip Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 WITAMPROSZĘ O OPINIE NA TEMAT TEGO SILNICZKA, JAK SIĘ MA DO INNYCH MAREK W ZALEŻNOŚCI CO DO CENY?POZDRAWIAMFILIP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Oczywiście że tak, koniecznie wymień termostat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Agraph Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Panowie jaki dobry regulator zastosować do Tohatsu MFS 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Jak bardzo gorący? Termostat jest na 60stopni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ebi1995 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Termometra w ręce nie mam, ale po paru minutach od uruchomienia jak przykładało się rękę to po chwili zaczynało piec po palcach, w celu potwierdzenia zmierze temperature i wtedy powinno się wyjaśnić czy to termostat. Macie jakieś godne polecenia sklepy gdzie można kupić termostat i od razu uszczelkę pod pokrywę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Drut szczotka druciana to wszystko co potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ruscy w swoich filmach podają ze nie przejmować się temperaturą wody w kontrolce. Bo wszytko zależy od modelu. W jednym woda leci juz na powrocie i jest ciepła, inny model może mieć przed i już leci zimna. Ile modeli tyle rozwiazań. W starej Yamaha miałem zawsze zimną. W Stormie mam letnią. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Gdyby ktoś potrzebował założyć elektr rozruch + ładowanie do Tohatsu/ Mercury to polecam kolegę @womaly23. Cala operacja 2h i teraz szybka zmiana miejscówek to bajka ????. Cena mocno atrakcyjna ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 A to bez ladownaia i elek. Rozeuchu nie było szybko. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patron Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 mozna poprosic orientacyjny koszt takiej operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 @Patron priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ebi1995 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Panowie, polecacie jakaś gruszkę do lini paliwowej ? Na necie spory przediał cenowy, i teraz pytanie co wybrać? Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Panowie, polecacie jakaś gruszkę do lini paliwowej ? Na necie spory przediał cenowy, i teraz pytanie co wybrać? Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Polecam Quicksilvera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patron Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Witam panyJest sens zakladac dodatkowy filtr paliwa na linie paliwowa do silnika 9.8 4stroke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Nie za bardzo, oczywiście nie zaszkodzi ale bardziej jest to przewidziane do silników z wtryskiem paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patron Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 dzieki za i info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 valdi666 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Witam panyJest sens zakladac dodatkowy filtr paliwa na linie paliwowa do silnika 9.8 4stroke ?nie ma , jak ściągniesz obudowę jest malutki filierek na wężyku przed gaźnikiem który jest wystarczający, no i wiadomo lać dobre paliwo.ja leje do zbiornika z cyrkla i orlenu od 2lat posiadam ten silnik, chłop w serwisie jak bylem na zmianach oleju itd. , to mówił ze gaźnik nie wymaga czyszczenia zero syfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patron Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 tak wiem ze jest jeden filtr na lini paliwowej pod "czapka" silnika...wyczytalem ze niektorzh zakladaja dodatkowy pomiedzy zbiornikiem a silnikiem stad moje pytanie..ale wielkie dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 nie ma , jak ściągniesz obudowę jest malutki filierek na wężyku przed gaźnikiem który jest wystarczający, no i wiadomo lać dobre paliwo.ja leje do zbiornika z cyrkla i orlenu od 2lat posiadam ten silnik, chłop w serwisie jak bylem na zmianach oleju itd. , to mówił ze gaźnik nie wymaga czyszczenia zero syfu.Jak ten chlop to stwierdził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) W ofercie Tohatsu pojawił się multi rumpel... Bardzo zgrabnie i funkcjonalnie to wygląda... Edytowane 15 Maja 2020 przez Karol Krause 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Jeżeli ta dźwigienka powyżej zrywki służy do zmiany biegów, to wolę rumpel Mercurego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateos_74 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) szukam termostatu 350-01030-1 do tohatsu M8B 2 suw. Najchętniej gdzieś na miejscu w PolsceNiestety w modelach do 9.8 przy wymianie termostaty należy odkręcić cały tylny blok by dostać się do termostatu. I czy przy wymianie termostatu należy wymienić również uszczelkę 3B2-01005-1. Czy może jest jakiś sposób "naprawy" termostatu - puszcza wodę praktycznie od razu i ma temperaturę do około 40C (tak na rękę). Woda nie leci ciurkiem tylko "strzela" Edytowane 16 Maja 2020 przez Mateos_74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Jeżeli ta dźwigienka powyżej zrywki służy do zmiany biegów, to wolę rumpel Mercurego. A co z nią nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 A co z nią nie tak ?Nigdzie nie napisałem, że coś jest nie tak. Wygląda na zdjęciu nieźle, ale.....Mercury, konkretnie rumpel w mojej 20 wygląda bardzo skromnie, ale jest bardziej funkcjonalny. Regulacja obrotów, zmiana biegów(przód, tył, neutralny), kierunek płynięcia, gaszenie silnika. Jest to wykonywane jedną ręką bez odrywania jej od rumpla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Ile to ca kosztuje? Edytowane 16 Maja 2020 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
filip
WITAM
PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT TEGO SILNICZKA, JAK SIĘ MA DO INNYCH MAREK W ZALEŻNOŚCI CO DO CENY?
POZDRAWIAM
FILIP
Top użytkownicy dla tego pytania
74
56
36
35
Popularne dni
11 Sty
28
12 Mar
21
2 Cze
16
27 Sty
15
Top użytkownicy dla tego pytania
womaly23 74 odpowiedzi
cabage 56 odpowiedzi
pawlo29 36 odpowiedzi
GrzesM 35 odpowiedzi
Popularne dni
11 Sty 2021
28 odpowiedzi
12 Mar 2017
21 odpowiedzi
2 Cze 2020
16 odpowiedzi
27 Sty 2017
15 odpowiedzi
Popularne posty
Quent
Nie narzekam. Jestem wręcz pojarany jak młodziak! ;-) Wczoraj w 3 osoby+ graty wędkarskie 43kmph pociągnął. To chyba całkiem ok myślę. Tylko te ceny paliwa....
cabage
Zgodnie z obietnicą wrzucam fotki nowego Big Tillera z regulacją Trymu w Manetce gazu. Poprzednia generacja miała regulację trymu obok dźwigni zmiany biegów.
pawlo29
Wielkie dzięki , faktycznie działa jak Napisałeś , to jest super sprawa . Ja podnosiłem na jałowym biegu i tak na wodzie nie mogłem podnieść , teraz jestem spokojny że nie zgubię silnika z pawężą
Opublikowane grafiki
930 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi