filip Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 WITAMPROSZĘ O OPINIE NA TEMAT TEGO SILNICZKA, JAK SIĘ MA DO INNYCH MAREK W ZALEŻNOŚCI CO DO CENY?POZDRAWIAMFILIP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Czesc nr 30 https://www.boats.net/catalog/tohatsu/outboard/20hp/mfs20c-2011/bottom-cowl https://www.boats.net/product/tohatsu/3NV760800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Panowie kolega ma tohatsu 9.9, ma 3 lata. Mam dwa pytania:- czy ten model można odblokować - silnik napędza łódkę Columbia 390, i łódka z 2 osobami płynie max 12kmh, co może być nie tak?Łódka jest na lądzie i wydaje mi się, że silnik jest dobrze wytrymowany.Poradzicie, co spraqdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Tohatsu 9.9 sport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 No to da sie na 15 i na 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Pacjent to Tohatsu 20 KM na wtrysku (ma 3 lata) , 10 mh. Gdzie w Warszawie albo okolicach wymienię oba oleje i wirnik pompy wody ? W Warszawie z materiałami serwis chce prawie 1000 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Inflacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Pacjent to Tohatsu 20 KM na wtrysku (ma 3 lata) , 10 mh. Gdzie w Warszawie albo okolicach wymienię oba oleje i wirnik pompy wody ? W Warszawie z materiałami serwis chce prawie 1000 zł .Odezwij się do Maćka z Wawra. 505 365 345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Pacjent to Tohatsu 20 KM na wtrysku (ma 3 lata) , 10 mh. Gdzie w Warszawie albo okolicach wymienię oba oleje i wirnik pompy wody ? W Warszawie z materiałami serwis chce prawie 1000 zł .Sam sobie odpowiem. Autoryzowany serwis Tohatsu, wymiana 2 x olej , wirnik i przegląd 500 zł z materiałami. Tak więc się da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drChlubicz Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Ostatnio zrobiłem to samo w Merku 20, koszt wszystkiego (oleje, filtry, wirnik) ok 150 PLN, pozostały świece do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okonek@123 Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Potrzebuję porady pomocy W moim tohatsu 6km z 2007r,jest problem,po około 5 minutach w beczce,czy na Łodzi cały się grzeje do takiego stanu że nie można go dotknąć nawet Stopa silnika też tak się grzeje,chłodzenie jest normalnie sika aż miło,co może być nie tak.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) Termostat- nie otwiera sie Edytowane 2 Października 2023 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okonek@123 Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Właśnie się otwiera i zamyka tak jak powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Wyjmij termostat i zobacz czy bedzie lepiej, lub odpal silnik wtedy odkrec dekiel, wyjmij termostat i zobacz czy woda idzie na gore tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okonek@123 Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Już to robiłem bez termostatu też się grzeje,a woda leci jak jest odkręcony dekiel,nie mam co go boli 3 dni grzebania i szukania przyczyn i dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 To wiesz czym to pachnie :/:/:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okonek@123 Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Uszczelka pod głowica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Szedłbym w tym kierunku, aczkowliek nie za bardzo chce mi się wierzyć. Jeśli miałeś cały czas chłodzenie itd to raczej nie powinno się tak wydarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okonek@123 Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Nie dawno był na serwisie na wymianie uszczelki pod blokiem silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 (edytowane) Zwal spodzinę, podłącz wodę z węża bezpośrednio do rurki chłodzenia, może ma problem z powrotem wody? Czyli w górę idzie, do kontrolki i termostatu idzie ale nie wraca kolumną. Nie słyszałem o takim przypadku ale różne cuda już widziałem. Jeżeli woda wraca tylko kontrolką to może być przyczyna. Kanały nie są szerokie może coś zaległo. Mówisz że kolumna też gorąca a rura wydechowa jest chłodzona wodą powracającą, jak woda nie wraca.... Edytowane 4 Października 2023 przez Tresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Tresor to rownie dobrze moze do wylotu kontrolnego lac wode lub powietrze i wtedy spr, bo lanie z dolu do rurki spowoduje wylot ale napewno nie powrot- jest to zbyt prosty silnik zeby po drodze byly jakies historie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 4 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 (edytowane) …… Edytowane 4 Października 2023 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Koledzy , jaki pobór prądu jest w momencie kręcenia rozrusznikiem w Tośce 20KM ? (ile A pociągnie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Między 100 a 200 w piku. Jak wirnik się trochę rozkręci, to mniej niż 100 - pewnie koło 70. Na jesieni więcej, bo olej gęsty. W upały albo na ciepłym mniej. Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
filip
WITAM
PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT TEGO SILNICZKA, JAK SIĘ MA DO INNYCH MAREK W ZALEŻNOŚCI CO DO CENY?
POZDRAWIAM
FILIP
Top użytkownicy dla tego pytania
74
56
36
35
Popularne dni
11 Sty
28
12 Mar
21
2 Cze
16
27 Sty
15
Top użytkownicy dla tego pytania
womaly23 74 odpowiedzi
cabage 56 odpowiedzi
pawlo29 36 odpowiedzi
GrzesM 35 odpowiedzi
Popularne dni
11 Sty 2021
28 odpowiedzi
12 Mar 2017
21 odpowiedzi
2 Cze 2020
16 odpowiedzi
27 Sty 2017
15 odpowiedzi
Popularne posty
Quent
Nie narzekam. Jestem wręcz pojarany jak młodziak! ;-) Wczoraj w 3 osoby+ graty wędkarskie 43kmph pociągnął. To chyba całkiem ok myślę. Tylko te ceny paliwa....
cabage
Zgodnie z obietnicą wrzucam fotki nowego Big Tillera z regulacją Trymu w Manetce gazu. Poprzednia generacja miała regulację trymu obok dźwigni zmiany biegów.
pawlo29
Wielkie dzięki , faktycznie działa jak Napisałeś , to jest super sprawa . Ja podnosiłem na jałowym biegu i tak na wodzie nie mogłem podnieść , teraz jestem spokojny że nie zgubię silnika z pawężą
Opublikowane grafiki
930 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi