filip Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 WITAMPROSZĘ O OPINIE NA TEMAT TEGO SILNICZKA, JAK SIĘ MA DO INNYCH MAREK W ZALEŻNOŚCI CO DO CENY?POZDRAWIAMFILIP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Nie wiem, ten co ja miałem gość chciał przyoszczędzić wywalił zwężkę i silnik chodził w trybie awaryjnym bo mu sie podciśnienia w dolocie nie zgadzały z mapami... Na pewno komp od 20 podnosi WOT. Nie testowałem wywalania ogranicznika bez zmiany kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacob1993 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września W 2 osoby po 100kg plus 3 akumulatory plus sprzęt spininngowy każdy lubi mieć sporo przynęt płynie max 38km/h ponton kraken 370.Tohatsu 15 i20 mają ciut większą pojemność . I 15 da się odblokować na pełne 20 koni.Ja przekazuję to co powiedział mi sprzedawca nie wiem czy jest hamownia do silników żeby to jakoś sprawdzić . Aczkolwiek bo ostatnim hamowaniu samochodu widzę że nie jest to też do końca miarodajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Chciałem kupić hamownię jest firma w PL co napisała mi że bez problemu wykona taką do małych silników powiedzmy 10-100KM, większe są dostępne na rynku wtórnym starsze hydrauliczne nawet nie tak drogie. Niestety koszt wykonania pojedynczej sztuki jest zaporowy a szkoda, może kiedyś...W tohatsu dobrego rozeznania nie mam, zmieniałem w Mercurym 10 i suzuki tam oba bez problemu na 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacob1993 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Nawet na YouTube są filmiki jak samemu te blachy ściągnąć moim zdaniem ma więcej jak 10 koni więc w jakimś stopniu to działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi81 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Ogranicznik jest na ok 70% pełnego otwarcia przepustnicy. dodatkowo w dolocie jest jest blaszka zwężająca go znacząco. Wystarczy to wywalić. Ale na 20 koni trzeba albo wgrać nowego softa albo moduł wymienić. PS. Posiadam właśnie taką tośke 9,9 EFI Sport model jak mnie pamięć nie myli 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
filip
WITAM
PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT TEGO SILNICZKA, JAK SIĘ MA DO INNYCH MAREK W ZALEŻNOŚCI CO DO CENY?
POZDRAWIAM
FILIP
Top użytkownicy dla tego pytania
74
56
36
35
Popularne dni
11 Sty
28
12 Mar
21
2 Cze
16
27 Sty
15
Top użytkownicy dla tego pytania
womaly23 74 odpowiedzi
cabage 56 odpowiedzi
pawlo29 36 odpowiedzi
GrzesM 35 odpowiedzi
Popularne dni
11 Sty 2021
28 odpowiedzi
12 Mar 2017
21 odpowiedzi
2 Cze 2020
16 odpowiedzi
27 Sty 2017
15 odpowiedzi
Popularne posty
Quent
Nie narzekam. Jestem wręcz pojarany jak młodziak! ;-) Wczoraj w 3 osoby+ graty wędkarskie 43kmph pociągnął. To chyba całkiem ok myślę. Tylko te ceny paliwa....
cabage
Zgodnie z obietnicą wrzucam fotki nowego Big Tillera z regulacją Trymu w Manetce gazu. Poprzednia generacja miała regulację trymu obok dźwigni zmiany biegów.
pawlo29
Wielkie dzięki , faktycznie działa jak Napisałeś , to jest super sprawa . Ja podnosiłem na jałowym biegu i tak na wodzie nie mogłem podnieść , teraz jestem spokojny że nie zgubię silnika z pawężą
Opublikowane grafiki
930 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi