Wojtek B. Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Cześć! Czy macie jakieś sprawdzone mety nad polskim morzem lub znajomych, którzy oferują takie usługi ? Mam na myśli: kwatery, pensjonaty, kawalerki, mieszkania, hotele. Ceny wynajmu raczej te bardziej przyjazne dla portfela. Miejscowość nie ma znaczenia. Aspekt wędkarski nie jest brany pod uwagę. Wymagania konieczne: - do plaży nie dalej niż 700-800 metrów- łazienka i lodówka w pokoju- parking- dostęp do aneksu kuchennego- opcjonalnie jakiś TV i Wi-Fi Dziękuję za opinie! Śpijcie dobrze, W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 http://www.nocowanie.pl/noclegi/ustka/kwatery_i_pokoje/64394/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Polecam: http://www.domki-duet.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Piotrek 506715411Władysławowo, nad samym morzem, ładnie, fajnie, bajera. Kumpel był teraz z polecenia mojego,. wrócił zadowolony. Piotr dobry wedkarz, fanatyk wędkarstwa rzekłbym :-) godny polecenia. Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Piotrek 506715411Władysławowo, nad samym morzem, ładnie, fajnie, bajera. Kumpel był teraz z polecenia mojego,. wrócił zadowolony. Piotr dobry wedkarz, fanatyk wędkarstwa rzekłbym :-) godny polecenia. Polecam Właśnie dogaduję temat Dziękuję kolego za namiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Może macie jakiś namiar ciekawy na Sopot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wojtku, Piotr to niesamowity człowiek. Jeśli dogadasz temat, to przyznasz mi rację :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wojtku, Piotr to niesamowity człowiek. Jeśli dogadasz temat, to przyznasz mi rację :-) Już dogadałem Nastąpiła również mała zmiana planów w aspekcie wędkarskim. Jednak wypłynę na bałtyckie "małe co nieco" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 UUUUUU biedny Wojtek.... przepadł.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Mistrzostwo świata! Super gospodarz, rybna woda (duże okonie i belony).Jest klimat.Walczę dalej Po powrocie napiszę kilka zdań! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Toście i mnie zainteresowali...Wojtku łam kije i napisz coś koniecznie po wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Cześć. Odkopię temat coby nie zakładać nowego.Poszukuję kwatery,mieszkania,domku w ostateczności hotelu w Sopocie .Termin- 26.07-02.08 bieżącego roku.Cel -szeroko rozumiany,rodzinny wypoczynek nad morzem.Ilość osób- 6 {ja z małżonką +2 dzieci/13-14lat i moi rodzice} Wymagania:bliskość morza i plaży 500-700m,kuchnia/aneks kuchenny,łazienka i jakiś prysznic,lodówka,tv,wi-fi itp.,jakiś dyskont, typu Biedronka w pobliżu,jeżeli mieszkanie w bloku to parter/1 piętro{mama ma problemy z chodzeniem po schodach.}parking nie wymagany -planujemy podróż PKP,wędkowania nie przewiduję,ceny wynajmu dostosowane do mojego portfela czyli ...niskie Może ktoś z miejscowych/bywalców zna ,poleca lub oferuje takie usługi -będę wdzięczny.Liczę na użytkowników forum z tamtych okolic. Pozdrawiam Tomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Edytowałem temat... teraz można śmiało pociągnąć dyskusję w tym wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jeśli pasuje Ci Rusinowo to mogę polecić i to zdecydowanie bardzo fajny domek. My tam byliśmy 4 lata temu w 4 osoby dorosłe wraz z piątką dzieci. Jakoś super tanio to nie było, ale cena rozsądna. Cisza i spokój. Do miasteczka kawałek ... https://allegro.pl/ogloszenie/caloroczny-dom-nad-morzem-rusinowo-2019-7927670431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Będę obserwować temat. Napiszcie proszę co macie sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi