jacekd3 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dostałem w prezencie wędzisko spiningowe Shimano Catana BX 270ML cw 5-20g.Jestem początkującym wędkarzem.Na jakie ryby mogę ją zastosować?Głównie łowię na rzekach.Z góry dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ryby jak ryby. kij też (głównie) dobiera się do rodzaju (i ciężaru) przynęt jakimi łowisz. ten kij jest dosyć uniwersalny . Nie wiem w jakim łowisku najczęściej łowisz więc może powiedz coś więcej o nim a na pewno ktoś Ci pomoże. Na początek myślę że połapiesz tym kijachem na średnie przynęty więc powinny trafiać się okonie, szczupaczki itd. jak łowisz na rzece to i inną rybę myślę że bez problemu.Mi osobiście ten kij nie leży no ale darowanemu koniowi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 witaj na forum wnoszac po znajomosci wedek shimano i cw. powiedzialbym, ze klenie, jazie i okonie, na male i sednio-male przynety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi