Skocz do zawartości
  • 0

Bush Kaiman 330 na 3 osoby?

Kuba77

Pytanie

Witam, wybieram się do Szwecji z trzema kumplami. Mam silnik 6km ale zamierzam go zmienić na Tohatsu 9,8 lub Yamahe 9,9 (który polecacie?)

Najważniejszy jest jednak temat wielkości pontonu i tego czy zmieścimy się w nim w trzech facetów trollingując. Jest szansa na ślizg przy takim obciążeniu?

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Hmm po mojemu nie da sie a jyz na pewno nie w slizgu. Ale polacy regularnie udowadniaja ze wszystko sie da. Zobacz niedawny watek o lodce 4 osobowej co sie miala na dachu auta miescic i cos tak jeszcze. 2 osoby na 3m pontonie to na jeziorko pod dom a nie na zagraniczny wyjazd. Moje zdanie ty moze lubisz trzymac przynety na kolanach a wedke nad glowa kilka h.

• 0

No dobra a co powiecie na Busha Craba 360 cm i trzy osoby na pokładzie? :)

Na jeziorze lub zaporówce jakoś się da, każdy może rzucać w innym kierunku :rolleyes:

Na rzece sprawa się troszkę komplikuje :rolleyes:

Pozostaje jeszcze stawianie pontonu w poprzek nurtu na dwóch kotwicach, ale...

• 0

Możemy rozbijać g..no na atomy, ale 3 osoby na pontonie, to nie wędkowanie . Mam 370 i we dwóch jest spoko i wędkowanie i pływanie. Raz pierwszy i ostatni

kolega wziął swojego syna na ryby ( syn nie wędkował ) i wypad nie udany. Nadmieniam , że podłogę mam alu , co do pływania nie było problemu .

• 0

Na Sławkowym Zippie 320 byliśmy ostatnio w 3 . Każdy z nas wyrośnięty i nie było lekko.. Wręcz nieciekawie.. Tym bardziej na nocnym sandaczowaniu kiedy nic nie widać :D

Na szwecję bym się nie zdecydował :D

Odradzam stanowczo, będzie męczarnia, o ślizgu można zapomnieć.

• 0

Współczuję Wam chłopaki. Tyle ograniczeń. Myslałem,że jak trzeci sie schyla po przynętę, to o co innego kaman. Kiedyś trollowałem we 3 po morzu na kolibri 280 na elektryku. Był fan, były ryby było git.

Szóstką chyba się nie poślizga?

Edytowane przez rózgaś

• 0

To wszystko zależy co uważamy komfortem łowienia, Dla mnie 370 i 9,9Hp w pojedynkę to OK, w dwóch ujdzie. A w związku z tym że chrześniak polubił wedkowanie zmienię 370 na 420. Minimum 420. Ale każdy może przecież mieć swoje zdanie, które należy uszanowac.