marcinspol Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 No widzę, że cisza. Dzisiaj ina przyujściowym odcinku: 7 okoni, kleń 43 cm, i taki ok. 50 spadł pod nogami ryba średnioaktywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W niedziele złowiłem okonia(nie mierzyłem ale coś pod 40cm)na dorado lake 7cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspol Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 no jak na pilicę to potwór, a to mój klenik z wczoraj na niezawodne "BONITO" od Jacka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspol Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Widzę ze duża woda skutecznie wygonili z Pilicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejwra Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 podobno spuszczają z zalewu wodę, byłem w niedzielę poniżej Białobrzegów i wody coś więcej...prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspol Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Na pogodynce pokazuje w Bialobrzegach już poniżej 60 m3/s, a napływy na zalew już ok 30 i powoli się zmniejszają, jak na Spale będzie widać przycięcie wody jeszcze gdzieś o 10 m3/s to po dwóch dniach można już moim zdaniem spinningować z jakimś efektem poniżej Białobrzeg. Potrzeba tam poniżej 50 m3/s i chwili stabilności (1-2 dni). Ale to są moje obserwacje:) sytuacja może się też zmieniać na samym ujściu, bo tam ma znaczenie też poziom Wisły (np duża woda wywołuje cofkę) ale to inny temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3023 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Dzisiaj byłem nad Pilicą. Woda trochę zeszła, nie ma tak jak tydz. temu. Co do ryby...... ryba jest. Jeden boleń koło kilograma jaź blisko 700g. i z 10 okonków od 15 do 25 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 witajciejakieś wiesci miedzy Warką a ujsciem do Wisły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Odcinek Nowe Miasto-Przybyszew ch...a! niżej nie mam wiadomości! Edytowane 7 Maja 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Odcinek Nowe Miasto-Przybyszew ch...a! niżej nie mam wiadomości!Woda jaka płynie? Jeszcze 1 maja była wysoka i nie zdążyła się wyklarować, po dzisiejszych opadach pewnie znowu będzie po chu** przez jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Woda jaka płynie? Jeszcze 1 maja była wysoka i nie zdążyła się wyklarować, po dzisiejszych opadach pewnie znowu będzie po chu** przez jakiś czas.Woda wysoka i brudna,codziennie przejeżdżam przez most na Pilicy i obserwuję,30-go kwietnia z rana przybyło 70cm a wieczorem tle samo ubyło,bardzo duży skok wody,pierwszego pływałem z kolegą cały dzień(od NoweMiasto-Tomczyce)bez kontaktu z rybą,niedziela starorzecze w Łęgonicach,odcinek Nowomiejski,Gostomia.Przybyszew i powtórka z rozrywki! znajomi podobnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Odgrzebałem Czy ktos wie jak sytuacja na Pilicy? Interesuje mnie odcinek ujsciowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyys Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam kolegówJak wygląda sytuacja na Pilicy w okolicach Koniecpola? Wybieram sie w tamte rejony na weekend a rzeka kusi jakieś info odnośnie spiningowania, w która strone sie udać i na co można tam liczyć? z góry dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Byłem jakiś tydzień temu . Woda opada i słabiutko z rybkami .Boleni nie widziałem jakby ich nie było nawet okonie nie chciały współpracować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Potwierdzam, w samym Koniecpolu woda niziutka i czysta (przynajmniej tak było w sobotę). W Maluszynie woda ciut niższa niż normalna, a z rybami też lipa (info z niedzieli). Na nas trzech były tylko trzy okonki (i to jeden z kumpli je złowił).Spróbuj na odcinku poniżej Koniecpola a powyżej Maluszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Uwaga na zmije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyys Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Żmije? Poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 A co nie wiedziales, ze w tych rejonach jest ich bardzo dużo. Powaga i w trawie jest nie do zauważenia. Wiec kalosze po kolana ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Pełno ich, szczególnie na nasłonecznionych trawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 To raczej zaskrońce ale jak dla mnie to mogą być to i te żmije nad tą Pilicą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Koło Nowego Miasta to i Boa występują!radzę nie przyjeżdżać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Boa dusiciel z marabuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 ostatni wypad, poniżej warki. 2 klenie 35 i 43 plus spięta naprawde duża sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jak na Pilicy w okolicy warki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Pilica. Most w Warce w dół. Parę okoni do 25cm i parę kleni do wymiaru. Woda niska, kajakarzy dużo i straszą ryby. Płyną na oślep....Klenie najlepiej brały na obrotówki 00,0 i 1 oraz wahadła drobne. Około 1km od mostu płań wody po kolana. Klenie stały w muldach. Większe sztuki były w rynnie niestety kajaki...Brodzenie po piachu ciężkie, nurt podmywa piach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi