czocho Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Jasne ze pozdrowie :-) ....tego nie dalo sie przewidziec...pajki mysla chyba ze jeszcze listopad ; - ) Edytowane 3 Stycznia 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablotor Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Kamil jak jutro nie trafisz troci to Ci osobiście zrobię koronację na szczupakowego króla A tak na serio jak nie jutro to widzę Cię jak najszybciej z powrotem nad Drwęcą Nie możesz skończyć stycznia bez trotki Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Pablotor2k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja na otwarciu 3 brania w tym dwa szczupłe Jeden ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Łowienie keltów w żadnym wypadku nie może być powodem do wstydu , przecież cały ten styczniowy tłum wielbicieli nie może się mylić . Tylu sprawnych , dzielnych , wszechstronnie niezależnych , a w porywach nawet strzeliście zajebistych miłośników troci , których przez całą resztę sezonu spotkać .. niemożliwe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dzisiaj słyszałem o trotce o tęczaku złowionym przez kolegę nic pozatym Chyba poczaka aż wszyscy do domów pojadą a ja od 8.01 zacznę łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzisiaj solidna dniówka na prostce w Lubiczu, niestety przez cały dzień cisza nikt nie wyjął ryby Był owszem jeden hol lecz ryba spadła, chłopak miał podobno sprzęt niezbyt dopasowany do tych rybek Urwałem kilka przynęt ale jedną blachę złowiłem więc jestem tylko trochę stratny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Urwałem kilka przynęt ale jedną blachę złowiłem więc jestem tylko trochę stratny A było tak się spieszyć z tym rwaniem, jak jedna z drugiego brzegu chciałem Wam przeżucić i spróbować odczepić ciągnąc w 2 stronę Ja bilans przynęt na +, wahadło zerwane, wobek i obrotówka wyłowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzisiaj solidna dniówka na prostce w Lubiczu, niestety przez cały dzień cisza nikt nie wyjął ryby Był owszem jeden hol lecz ryba spadła, chłopak miał podobno sprzęt niezbyt dopasowany do tych rybek Urwałem kilka przynęt ale jedną blachę złowiłem więc jestem tylko trochę stratny Piotrek- według mnie to żadne anomalia Cie nie spotkały.Przeglądając rozmaite fora tematyczne i biorąc pod uwagę to, o ilu rybach wcale się nie słyszy,a ubitych przecież w świetle RAPR-u i powrzechnie panującej mody trociowo-łososiowej,to trzeba liczyć się z tym ,że im dalej od 1 stycznia ,tym mniejsze szanse na udany połów .Szczerze podziwiam ludzi którzy jadą na te "ryby" w tym okresie dla przyjemności..Naturalnie tych co jadą dla mięsa również podziwiam,bo nie wiem jak można zjeść coś, co wygląda jak zombie ,w dodatku często przyozdobione pleśniawką......brrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R2D2 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Wiem, że "padł" łosoś 94 (fors.com.pl) i troć 80 (forum.wedkarska-tuba.pl). Obie ryby w pięknej formie i nadal pływają. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez R2D2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A było tak się spieszyć z tym rwaniem, jak jedna z drugiego brzegu chciałem Wam przeżucić i spróbować odczepić ciągnąc w 2 stronę Ja bilans przynęt na +, wahadło zerwane, wobek i obrotówka wyłowione To było przy kumpla blaszce, ja swoje urwałem w innym miejscu ale wobler Bonito i tak znalazł nowego właściciela który go wyłowił wraz z 2 innymi Piotrek- według mnie to żadne anomalia Cie nie spotkały.Przeglądając rozmaite fora tematyczne i biorąc pod uwagę to, o ilu rybach wcale się nie słyszy,a ubitych przecież w świetle RAPR-u i powrzechnie panującej mody trociowo-łososiowej,to trzeba liczyć się z tym ,że im dalej od 1 stycznia ,tym mniejsze szanse na udany połów .Szczerze podziwiam ludzi którzy jadą na te "ryby" w tym okresie dla przyjemności..Naturalnie tych co jadą dla mięsa również podziwiam,bo nie wiem jak można zjeść coś, co wygląda jak zombie ,w dodatku często przyozdobione pleśniawką......brrrrrrrr. W sumie ciężko powiedzieć że jeżdżę na ryby, to już 9 sezon jak Drwęca ma mnie w nosie "ale nie o to chodzi by złapać króliczka, ale by gonić go" W Warszawie o tej porze nie ma co robić to wolę pojeździć, a Drwęca jest najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No tak,wpadłeś ,tzn zachorowałeś ........ale jest lekarstwo,pod ręką,w Warszawie........klenie,jazie,okonie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Wiem, że "padł" łosoś 94 (fors.pl) i troć 80 (forum.wedkarska-tuba.pl). Obie ryby w pięknej formie i nadal pływają.A to niespodziewana informacja i trochę poprawiająca ogólny wizerunek tego,co teraz dzieje się nad rzekami "trociowymi". Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cóż byłem, łowiłem i wróciłem tym razem na tarczy Trzy dni łowienia Lubicz, odcinek poniżej mostu kolejowego i okolice Nowej Wsi.Jedno branie 2 stycznia Kilka złowionych ryb widziałem i tym się pocieszam choć żadna z nich nie wróciła do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja dziś dla odmulenia za pstrągami biegałem i aż 1 35cm się trafił Jutro trocille ponownie idę kusić choć dziś tylko o jednej 50cm słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek80 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja walczyłem od 1-6 jedno pobicie, jeden spad, 2 szczupłe i ... głowacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak wiem można nie wierzyć ale ta rzeka bez parkingu to Drwęca hahaha niestety wraz z odjazdem autek rybki rozpoczęły urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak wiem można nie wierzyć ale ta rzeka bez parkingu to Drwęca hahaha niestety wraz z odjazdem autek rybki rozpoczęły urlop DSC02899.jpg...wygląda na mięsiarską zajezdnię na "cwelowni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie no teraz wygląda jak kanał wzdłuż którego ktoś ubił ścieżki i kostkę ułoży . Jednak przyznaję ryb nie ma ale i śmieci jako takich jest bardzo mało (poza paczkami od fajek) więc lepiej spinningiści niż gliździarze gawędziarze i pudełka po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madball Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 WITAM!!!! CZY KTOŚ Z KOLEGÓW MOŻE MI ODPOWIEDZIEĆ CZY MOŻNA JUŻ POŁWIĆ NA DRWĘCY CHODZI MI O WARUNKI TECHNICZNE -CZY LÓD PRZY BRZEGACH STOPNIAŁ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caber Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam!Póki co warunki są ciężkie na Drwęcy. Lód przy brzegach nadal jest. Jakies pojedyncza zaczynaja być wolne od lodu. W sobotę i w niedzięle można było wejśc jeszcze na niego a na tą chwilę bym nie radził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Koledzy, czy ktoś wie jak wygląda sytuacja nad Drwęcą, stan wody, lód, śryż, warunki do łowienia. Planuję wyprawę i nie chciałbym się zdziwić. Za wszelkie info z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nie radzę teraz jechać na Drwęcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie radzę teraz jechać na DrwęcęŁaj? Coś więcej w temacie można poprosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie radzę teraz jechać na Drwęcę Ajć. Planowałem 2-dniowy wypad na weekend. Odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie radzę teraz jechać na Drwęcę Jakieś uzasadnienie? Lodowe nawisy, kra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi